Pikalaina

Blue Finance pikalaina on valintasi mukaan 2000 euron suuruinen joustava limiittiluotto joka maksetaan tilillesi tai se voi olla Blue Finance AIRO PayCard MasterCard luottokortti.

Hae Pikalaina heti tilillesi, pikalaina tulee tilille nopeasti. Pikalainoja on eri suuruisia ja voit itse valita paljonko lainaat. Voit lainata pienemmän pikalainan tai ottaa suuremmankin lainan. Pikalaina on siis pikana saatava vippi -muotoinen pikaluotto eli pikalaina. Kaikki lainat, luotot, vipit ja pikavipit meiltä. Olemme täyden palvelun luottotalo ja helposti tilille saatavien pikalainojen myöntäjä. Pikalainatilille nopeasti!

Lainahakemus kestää vain minuutin ja saat lainapäätöksen heti

Pikalaina voi olla tilille maksettava luotto tai se voi olla kortille saatava luotto. Joskus myös 2000 euron luottolimiiteistä käytetään sanaa pikavippi. Jos tarvitset lainaa nopeasti ja joustavasti, on pikalaina nopea laina vaihtoehto.

Luottokortista ei usein käytetä termiä pikavippi tai pikalaina mutta luottokortti on myös eräänlainen pikaluotto. AIRO Paycard Mastercard -korttiluotto on luottokortti. Luottokortilla on rahaa käytettävissäsi kun tarvitset luottoa. Se käy kaikissa Mastercard -yhteensopivissa myyntipisteissä. Korttiluotto ja korttilaina on joustava luotto. Nopea luottopäätös on kunnia asia ja me teemme lainapäätöksen heti.

Katso tästä myös lainasummat: