Blue Finance – täysin suomalainen lainanmyöntäjä - Blue Finance
Blue Finance
Suunnittele rahankäyttösi ja säästä
31.3.2021
Lainaa fiksusti – ja muista palauttaa lainaamasi asiat
19.4.2021

Lainaa kaikkeen tarpeeseen - kotimaisesti


Blue Finance on rahoittanut jo miltei 200 000 suomalaisen asiakkaan arkea ja juhlaa kymmenen vuoden aikana. Pääkonttorimme sijaitsee Suomen kauniissa Turussa, ja työllistämme 20 finanssialan asiantuntijaa. Myös iloiset asiakaspalvelijamme palvelevat teitä suoraan toimistoltamme, ja olemmekin täysin kotimainen lainapalvelu! Hakiessasi lainaa Blue Financelta tiedät saavasi parasta mahdollista palvelua, nopean lainapalvelun sekä helpon lainanhallinnan – ja kaiken kotimaisesti, suomalaisella työllä rakennettuna.

Mitä sinä arvostat lainanmyöntäjässäsi?


Lainan hakijalla on miltei rajaton tarjonta lainanmyöntäjistä, ja joskus voi tuntua vaikealta valita juuri se oikea rahoittaja monien vaihtoehtojen joukosta. Erilaisilla ominaisuuksilla pakattuja lainapalveluita on paljon, mutta juuri se sinulle sopiva voi olla vielä hakusessa. Mikä palveluista on nopea? Entä kotimainen? Missä lainapalvelussa lainan hallinta on helpointa? Mihin sinä kiinnität huomiota etsiessäsi luotettavaa lainanmyöntäjää? Onko sinulle tärkeintä juuri kotimaisuus, vai haluatko rahat käyttöösi nopeasti, ilman turhaa odottelua?

Blue Finance on varmasti kaikkea edellä mainittua, ja vielä enemmän. Teemme kulutusluoton hakemisesta ja hallinnoimisesta helppoa juuri sinulle, eikä sinun tarvitse lainaa hakiessasi tehdä suuria kevätjuhlaliikkeitä. Voit hakea lainaa kotimaisesta lainapalvelustamme täyttämällä helpon hakemuksemme, ja me hoidamme loput. Oletko jo tutustunut Blue Financeen ja turvalliseen lainapalveluumme?Arkilaina – suomalaisen arjen rahoittaja


Kulutusluottoa hakiessa moni miettii seuraavia kriteereitä: nopeus, helppous ja kotimaisuus. Lainaa ei tarvitse hakea merten takaa tai suunnata nöyränä pankin palvelutiskille, vaan kertaluontoisen lainan hakeminen on mahdollistettu sinulle turvalliseksi vaikka suoraan mobiililaitteeltasi. Blue Finance tarjoaa Arkilainaa tarpeeseen kuin tarpeeseen, ja hakemiseen tarvitset vain verkkopankkitunnuksesi.

Blue Finance on finanssiteknologian edelläkävijä, ja siksi Arkilainamme on markkinoiden paras kulutusluotto. Se taipuu sinun tarpeisiisi fiksusti, ja voit hakea sitä juuri sen verran kuin tarvitset - aina 500 euroon saakka. Takaisinmaksusta on tehty sinulle myös mahdollisimman vaivatonta, ja asiakkuutesi eri vaiheissa voit hallinnoida lainojasi asiakasportaalissamme. Siksipä sinun ei tarvitse kuin täyttää lainahakemus huolellisesti, ja me hoidamme loput.Lainanhallinta aina ulottuvillasi


Blue Financella vain lainan hakeminen ei ole helppoa, vaan myös meillä asioiminen on tehty sinulle mahdollisimman vaivattomaksi. Kätevä asiakasportaalimme OmaBlueFinance palvelee sinua kellon ympäri, ja löydätkin palvelusta kaiken tarpeellisen tiedon koskien lainaasi. Et siis jää pimentoon lainan tulevista laskuista tai maksuista, vaan pysyt jatkuvasti ajan tasalla lainatilanteestasi.

Auttava asiakaspalvelumme palvelee sinua suoraan Turusta, ja saat aina vastauksen polttaviin kysymyksiisi ja apua mahdollisiin ongelmatilanteisiin puhelimitse sekä sähköpostitse. Tarkistathan kuitenkin ennen yhteydenottoa OmaBlueFinancen omat sivusi, sillä monissa asioissa löydät vastauksen suoraan asiakasportaalistamme. Jos sinulla on kuitenkin kysyttävää, mihin et löydä vastausta omilta sivuiltasi, voit olla meihin yhteydessä asiakaspalvelumme aukioloaikojen puitteissa arkisin kello 8-18.

Valitse suomalainen Blue Finance lainanmyöntäjäksesi!


Elämä on nyt, ja haluamme, että sinulla on yksi huoli vähemmän arjen kiemuroissa. Takaamme suomalaisen rehellisesti, että Arkilainan asiakkaanamme saat varmasti parasta palvelua, pysyt kärryillä omista maksuistasi, ja saat lainan käyttöösi tuossa tuokiossa. Täytä vain lainahakemus, ja anna meidän rahoittaa arkesi ja juhlasi. Lainaa suomalaiselta suomalaiselle. Se kannattaa. Aina!
Kirjaudu asiakasonlineen