Blue Finance Oy

page2-img1Blue Finance Oy on Suomalainen ja Suomalaisessa omistuksessa oleva pikalainayhtiö.

Yhtiömme toiminta on läpinäkyvää sekä vastuullista. Blue Finance Oy on merkitty Etelä-Suomen Aluehallintoviraston ylläpitämään Luotonantajarekisteriin.

Tämä on todiste siitä että toimintamme on tutkittua ja luotettavaa. Luotonantajarekisteriin voidaan merkitä yritys joka on luotettava, toimii hyvin tapojen mukaisesti ja kenellä on toimintaan vaadittava tietotaito. Tarkistuksessa huomoidaan myös yrityksen taustahenkilöt ja heidän soveltuvuutensa alalle.

Palvelumme turvataso on erittäin korkea

Lainanhakijat tunnistetaan verkkopankkitunnuksilla, palvelussamme on kokoajan käytössä korkeatasoinen salaus (256-bittinen salausavain). Sekä palvelullemme on myönnetty GeoTrust Inc. :n turvallisuus-sertifikaatti.

Luotettava pikalainayhtiö

Teemme Suomessa yhteistyötä lukuisten eri yritysten ja yhteisöjen kanssa. Asiakaskuntaamme ovat 18-72 vuotiaat Suomen kansalaiset jotka tarvitsevat lyhytaikaisen kulutusluoton tasapainottaakseen arjen menoja.

Yrityksen tiedot

Y -tunnus: 2431091-9
Postiosoite: Linnankatu 18, 20100 Turku
Katuosoite: Linnankatu 18, 20100 Turku
Sähköposti: info@bluefinance.fi
Internet: www.bluefinance.fi

Palaute

Koirani piti päästä eläinlääkäriin eikä minulla ollut varaa siihen. Blue Financen laina mahdollisti parhaan hoidon koiralleni!

Samuli MattilaJyväskylä

Palkkani oli tulossa vasta viikon päästä mutta halusin antaa syntymäpäivälahjan rakkaalleni oikeana merkkipäivänä

Pauliina RantaVantaa

Autoni hajosi yllättäen ja palkkarahastani suuri osa meni sen korjaamiseen. Kiitos Blue Financelle joustosta seuraavaan palkkapäivään!

Matti NieminenSalo

Ylitin budjettini ruotsin risteilyllä ja seuraavan eläkkeeni saantiin oli vielä viikko. Blue Financen vipin avulla tulin toimeen tämän ajan.

Sven NordströmVaasa