Rekrytointi

Oikeassa reunassa on lueteltuna yrityksemme avoimet työpaikat. Etsimme kokoajan joukkoomme motivoituneita Internet- busineksen ammattilaisia. Voit olla etsimämme henkilö, jos sinulla on kyky markkinointi-asioissa, asiakaspalvelussa, sähköisten tietojärjestelmien ylläpidossa/rakentamisessa tai sinulla on vaikka hyviä kehitysideoita. Ota rohkeasti yhteyttä!

Ottakaa yhteys asiakaspalveluumme tästä

Paikat

Luottokäsittelijä viikonlopputyöhön
Turku
Luottokäsittelijän työ sisältää lainahakemusten käsittelyn lisäksi asiakaspalvelua puhelimen, sähköpostin ja chatin välityksellä suomalaisten asiakkaiden parissa. Huom! Kyseessä on viikonloppu- ja arkipyhätyö. Tarkemmat tiedot työpaikkailmoituksessa TE-palveluiden sivuilta. Hakuaika päättyy 15.1.2017.
Luottokäsittelijä
Turku
Luottokäsittelijän työ sisältää lainahakemusten käsittelyn lisäksi asiakaspalvelua puhelimen, sähköpostin ja chatin välityksellä suomalaisten asiakkaiden parissa. Tarkemmat tiedot työpaikkailmoituksessa TE-palveluiden sivuilta. Hakuaika päättyy 30.11.2016.
Asiakaspalvelija
Turku
Etsimme työnsä osaavaa asiakaspalvelijaa neuvomaan asiakkaitamme ongelmien kohdatessa. Asiakaspalvelu toimitetaan sähköpostitse sekä puhelimitse.
Vahvuuksina koemme hyvät ATK -taidot, hyvän Suomen-, Ruotsin- ja Englanninkielen taidon
Lainankäsittelijä
Turku
Etsimme kaupallisen koulutuksen saanutta henkilöä käsittelemään asiakkaidemme lainapäätöksiä. Koulutamme työhön. Työ tehdään ATK -järjestelmällä.
Vahvuuksina koemme hyvät ATK -taidot, Kaupallisen koulutuksen sekä hyvän Suomen-, Ruotsin- ja Englanninkielen taidon
Internet Marketing Professional
Turku

Etsimme rautaista Internet ja Social Marketing -ammattilaista. Osaat Internet- mainonnan eri ulottuvuudet ja osaat tehdä tuloksellista sosiaalista markkinointia.
Vahvuuksina koemme hyvät ideat mainostus-strategiassa sekä kokemuksen alalta.