Blue Finance – yritysrahoitus

Arkilaina | Blue Finance

ARKILAINA

– kun tarvitset lainaa

KATSO HINTA!

Lainan korko 5,38 €
Tilinhoitomaksu 5,00 €
YHTEENSÄ 110,38 €
HAE LAINAA
Vuosikorko 19,90 %
Todellinen vuosikorko 47,77 %

Lainan takaisimaksuaika on enintään 4kk
Lainan korko 10,60 €
Tilinhoitomaksu 5,00 €
YHTEENSÄ 215,60 €
HAE LAINAA
Vuosikorko 19,90 %
Todellinen vuosikorko 34,48 %

Lainan takaisimaksuaika on enintään 4kk
Lainan korko 15,82 €
Tilinhoitomaksu 5,00 €
YHTEENSÄ 320,82 €
HAE LAINAA
Vuosikorko 19,90 %
Todellinen vuosikorko 30,27 %

Lainan takaisimaksuaika on enintään 4kk
Lainan korko 21,01 €
Tilinhoitomaksu 5,00 €
YHTEENSÄ 426,01 €
HAE LAINAA
Vuosikorko 19,90 %
Todellinen vuosikorko 28,20 %

Lainan takaisimaksuaika on enintään 4kk
Lainan korko 26,27 €
Tilinhoitomaksu 6,00 €
YHTEENSÄ 532,27 €
HAE LAINAA
Vuosikorko 19,90 %
Todellinen vuosikorko 27,96 %

Lainan takaisimaksuaika on enintään 4kk
Blue Finance - Arkilaina

Todellinen vuosikorko on ilmoitettu ja laskettu oikeusministeriön asetuksen 1123/2016 ja sen liitteiden mukaisesti.

Arkilaina
100 - 500 €

    Laina-aika 4 kk
    Lainanhoitomaksu

   
3,65 % vuodessa
    todellinen vuosikorko

   
15,80% - 33,79%

Aikavälillä 1.1. – 30.9.2021 tarjottava nimelliskorko on 9,9 % vuodessa. Tämän jälkeen luottosopimuksen mukainen nimelliskorko on 20 % vuodessa.

Tyypillisen 300 euron kertaluoton takaisin maksettava summa 313,58 € (sis. kulut ja korot).

Arkilaina – kun tarvitset lainaa

Aina silloin tällöin elämässä on tilanteita, jolloin pieni laina tulee tarpeeseen. Paikka, josta lainaa kannattaa hakea, on Blue Finance. Blue Financen Arkilaina on vakuudeton laina suomalaiseen arkeen, akuuttiin tarpeeseen ja yllättäviin kuluihin. Täyttämällä hakemuksen voit hakea lainaa 100 – 500 euroa kerrallaan. Lainoja voi olla useampi samanaikaisesti, mutta lainojen yhteenlaskettu summa voi olla yhteensä enintään 900 euroa. Arkilaina on pienlaina, joka maksetaan takaisin neljän kuukauden aikana neljässä maksuerässä.

Blue Financen Arkilainassa on kohtuullinen korko ja aina hyvät ehdot. Lainan hakeminen on maksutonta ja lainaa voi hakea helposti. Verkkohakemus on täysin sähköinen, eikä sen täyttämiseen tarvita mitään liitteitä. Valitsemalla Arkilainan, voit saada lainaa heti. Blue Finance tarjoaa helppoa lainaa jokaiselle.

Arkilaina on laina arjen yllätyksiin

Kun arki yllättää ja tarvitset lainaa, Blue Financen laina on edullinen ja luotettava vaihtoehto. Arkilaina on laina, jota voit hakea  100 – 500 euroa kerrallaan. Lainoja voi olla useampi samanaikaisesti, mutta lainojen yhteen laskettu summa voi olla yhteensä enintään 900 euroa.

Hakemuksen täyttäminen on yksinkertaista ja täysin maksutonta, eikä sen siihen tarvita mitään liitteitä. Lainaa hakiessasi säästät myös aikaa. Hakuprosessi vaatii vain henkilöllisyytesi varmistamisen verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. Hakulomake neuvoo lainaa hakiessasi sinua kohta kohdalta eteenpäin. Luottopäätöksen lainaasi saat hetkessä. Lainan hakeminen ei ole koskaan aiemmin ollut näin nopeaa ja helppoa. Lainavertailu on Arkilainan myötä turhaa.

Blue Finance on suomalainen, vastuullinen ja luotettava yritys, joka tarjoaa lainaa jokaiselle. Palvelumme kehitystyö tehdään Suomessa, ja siksi tarjoammekin juuri suomalaiseen arkeen sopivaa lainaa. Arkilainassa on myös kohtuullinen korko ja aina hyvät ehdot.

Arkilainan myöntämisen ehdot

Blue Finance on vastuullinen luotonmyöntäjä, ja meille on tärkeää, että taloutesi säilyy tasapainossa jatkossakin. Kun saamme lainahakemuksesi, teemme luottopäätöksen, jonka pohjalta myönnetty summa maksetaan tilillesi.

Voit saada Arkilainaa, jos

    sinulla ei ole maksuhäiriöitä
    olet vähintään 18-vuotias
    sinulla on säännölliset tulot
    vakituinen osoitteesi on
   
Suomessa

Vaivaton laina arkeen Blue Financelta

Kun haet helppoa lainaa arjen rahoittamiseen, valitse Blue Financen laina. Blue Financen laina on aina edullinen, nopea ja vaivaton – laina jokaisen arjen tilanteen rahoittamiseen. Laina haetaan suoraan mobiililaitteeltasi, etkä tarvitse mitään liitteitä tai vakuuksia. Tarvitset vain nettiyhteyden sekä verkkopankkitunnukset, ja saat halutessasi rahat tilille hetkessä. 

Kun tarvitset heti lainaa, hae Arkilainaa.

Miksi Arkilaina?

 • Helppo laina hakea, helppo laina maksaa takaisin
 • Laina silloin, kun tarvitset lainaa heti
 • Täysin suomalainen laina
 • Jo yli 200 000 laina-asiakasta
 • Vakuudeton laina

Kotimainen laina heti käyttöösi

Kun etsit lainaa, jonka voit saada heti, löydät netistä valtavan määrän vaihtoehtoja. Vertailu voi olla vaikeaa tai miltei mahdotonta. Yllätyksiltä vältyt, kun valitset suomalaisen lainan ja kotimaisen rahoitusyrityksen, joka noudattaa Suomen lainsäädäntöä. Luotettavuudesta kertoo myös Blue Financen pitkä historia ja lähes 200 000 myönnettyä lainaa.

Arkilaina on joustavaa lainaa ilman vakuuksia

Blue Financen Arkilaina on vakuudeton laina. Laina ilman vakuuksia tarkoittaa, ettet tarvitse lainallesi vakuuksia tai takaajia. Vakuudeton laina mahdollistaa myös vaivattoman lainahakemuksen täytön, sillä emme tarvitse mitään liitteitä hakemusta täytettäessä tai jälkikäteen. Lainan hakeminen on myös turvallista, sillä kaikki palvelumme toimivat tietosuojatussa ympäristössä.

Blue Finance on suomalainen yritys. Noudatamme toiminnassamme aina Suomen lakia ja meillä on Aluehallintoviraston virallinen lupa myöntää kuluttajaluottoja.

Myönteinen lainapäätös ja palveluun kirjautuminen eivät velvoita sinua nostamaan lainaa.

Kuka saa lainaa?

Blue Financen lainaa saat, kun: 

 • sinulla ei ole maksuhäiriöitä
 • olet vähintään 18-vuotias
 •  sinulla on säännölliset tulot
 • vakituinen osoitteesi on Suomessa.

Blue Finance on vastuullinen luotonmyöntäjä, ja meille on tärkeää, että taloutesi säilyy tasapainossa jatkossakin. Asiakas on meille tärkeä, ja haluamme pitää jokaisesta taloudesta huolta. Kun saamme lainahakemuksesi, teemme sinulle sopivan luottopäätöksen, jonka pohjalta myönnetty pienlaina maksetaan tilillesi. Myönnämme lainaa jokaiselle, jolla on luottotiedot kunnossa ja säännölliset tulot.

Käytä laina, kuten itse haluat

Arkilaina on puhdasta rahaa ja saat sen suoraan tilillesi. Joskus on ostettava uusi uuni, joskus uudet farkut ilahduttavat arkea. Kukaan ei päätä puolestasi, miten lainaa käytät. Lainaa Blue Financelta ja nauti juuri sellaisesta elämästä kuin itse haluat.

Elämässä tulee aina yllätyksiä, ja lainaa on joskus saatava nopealla aikataululla. Arkilainan saat ilman vakuuksia ja liitteitä. Kun haet lainaa verkossa: saat luottopäätöksen hetkessä, ilman ylimääräistä selvittelyä. 

Myönteisen luottopäätöksen jälkeen voit päättää, haluatko nostaa lainan vai alatko sittenkin säästämään.

Blue Finance on vastuullinen luotonmyöntäjä ja meille on tärkeää, että taloutesi pysyy tasapainossa. Luottoa ei myönnetä, jos sinulla on maksuhäiriömerkintä. Myönteinen luottopäätös edellyttää myös säännöllisiä tuloja.

Blue Finance - Arkilaina - lainaa ilman vakuuksia - pikavippi - joustoluotto - lainaa heti - laina nopeasti

Laina maksetaan aina takaisin

Arkilaina on nimensä mukaisesti arjen yllättäviin menoihin tarkoitettu laina. Se on vain muutamia satasia, summa, jonka pystyt aivan varmasti maksamaan takaisin. Lainan takaisinmaksuaika on vain neljä kuukautta. Kun lainaa on saatava heti, voit siis ottaa lainan käyttöösi ja maksaa sen pois välittömästi seuraavan palkanmaksun yhteydessä. 

Arkilaina on monin tavoin turvallisempi kuin luottokortti. Se on sopiva summa rahaa, jonka saat tilillesi, etkä maksa sen käytöstä ylimääräistä. Saat lainaa heti, ja maksat takaisin pian. Arkilaina ei kuumota taskussa enää sen jälkeen, kun se on käytetty, vaan voit keskittyä pitämään taloutesi tasapainossa ja turvautua lainaan sitten uudelleen, kun taas tarvitset lainaa.

Suomalaista lainaa

Blue Finance on helpottanut suomalaisten arkea jo vuodesta 2011. Blue Financen lainat on suunniteltu mahdollisimman helpoksi ja nopeaksi tavaksi saada lainaa heti, kun sille tulee tarve. Olemme luotettava ja vastuullinen luotonantaja, joka toimii Turussa. Haluamme tarjota lainaa jokaiselle, joka kaipaa helpotusta arkeensa. Pieni laina voi joskus pelastaa suurelta harmilta.

Hakuprosessimme on vaivaton ja turvallinen. Lainan ehdot on helppo ymmärtää ja lainassa on kohtuullinen korko. Näin ollen saat lainaa heti, etkä joudu käyttämään aikaasi turhaan paperinpyörittelyyn. Vaivatonta, helppoa ja turvallista.

BLUE FINANCE ON

 • suomalainen
 • rahoittanut arkea ja myöntänyt lainaa vuodesta 2011
 • palvellut lähes 200 000 asiakasta
 • laajentanut toimintansa jo kolmeen maahan
 • Turun suurin veronmaksaja

Kuka voi saada?

Arkilaina voidaan myöntää täysi-ikäiselle Suomen kansalaiselle, jolla on vakituinen osoite Suomessa. Lainaa ei voida myöntää luottotiedottomalle. Haluamme varmistua asiakkaidemme takaisinmaksukyvystä, jonka vuoksi asiakkaalla ei tule olla maksuhäiriömerkintöjä. Edellytämme asiakkailtamme säännöllisiä tuloja. Näin suojelemme asiakkaitamme ylivelkaantumiselta. Haluamme olla vastuullinen ja asiakkaalle turvallinen luotonantaja.

Jos sinulla on maksuhäiriömerkintä, niin suosittelemme, että ennen lainan hakemista odotat luottotietojesi palautuvan normaaleiksi.

Lainan hakeminen on maksutonta, eikä hakemuksen tekeminen sido sinua vielä mihinkään. Voit hakea lainaa yhdellä hakemuksella 100-500 euroa kerrallaan. Lainaa 200, 300 tai 400 euroa – sinä tiedät, kuinka paljon lainaa tarvitset. Sinulla saa olla useampi laina samanaikaisesti, kuitenkin niin, että lainojen yhteissumma ei ylitä 900 euroa. 

Joustava laina järjestyy, kun otat hakiessasi esille verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenteen, jotta henkilötietosi saadaan varmistettua.

Jos saat kielteisen lainapäätöksen, tarkoittaa se sitä, että jokin vaadittavista ehdoista ei täyty. Sinulla saattaa olla esimerkiksi merkintä luottorekisterissä, hakemuksessasi oli virheitä tai puutteita, – tai sinulla on mahdollisesti edellisiä maksuja perinnässä. Voit uusia lainahakemuksen puolen vuoden välein.

Blue Finance - Arkilaina - lainaa ilman vakuuksia - pikavippi - joustoluotto - lainaa heti - laina nopeasti

Miksi kannattaa valita Blue Financen laina?

Olemme kotimainen ja luotettava luotonantaja, jolla on kokemusta arjen rahoittamisesta jo 10 vuoden ajalta. Palvelemme yli 200 000 asiakkaan kokemuksella.  Arvoihimme kuuluu mennä aina asiakas edellä, siitä syystä palvelumme on ystävällistä ja lainojemme korko on kilpailukykyinen. Haluamme vastata kuluttajan tarpeisiin ja tarjota nopean pienlainan arjen toisinaan äkillisesti muuttuviin tilanteisiin.

Meillä Blue Financella myöskin tuotteet ovat selkeästi hinnoiteltuja ja helposti ymmärrettäviä, – joten säästyt yllättäviltä ja ahdistavilta piilokuluilta. Pankkeihin verrattuna olemme mutkattomampi ja nopeampi ratkaisu hetkelliseen rahantarpeeseen. Blue Financen lainat eivät sisällä kohtuuttomia vaatimuksia ja lainoillamme on hyvät ehdot. Haluamme erottua joukosta positiivisesti vastuullisena, asiakaslähtöisenä ja läpinäkyvänä luotontarjoajana.

Helppokäyttöisestä verkkopalvelustamme pystyt milloin tahansa tarkistamaan seuraavan laskun eräpäivän ja jäljellä olevan velan määrän.

Milloin on oikea hetki ottaa lainaa?

Elämässä toisinaan tapahtuu yllättäviä käänteitä, eikä pankkitilin saldo valitettavasti aina ole aivan tilanteen tasalla. Blue Finacen pienlaina, Arkilaina, on tarkoitettu nopeaksi arjen pelastajaksi, jotta et jää pulaan tiukan paikan tullen. Arkilaina vastaava tänä päivänä pankkien joustoluottoja, mutta lainan saamiseksi ei tarvitse käydä pankkivirkailijan kanssa lainaneuvotteluja, määrittää mihin rahasi käytät, eikä toimitella useita eri liitteitä.

Kaikki ei aina mene suunnitelmien mukaan. Harva osaa ennustaa esimerkiksi tarkan hetken sille, kun auto tai pyykinpesukone menee rikki. Nämä ovat tilanteita, joissa seuraavaa palkkapäivää ei ole aikaa odotella ja joustavaa lainaa on pakko päästä hakemaan salamannopeasti.

Löysitkö lennot unelmiesi matkakohteeseen hyvään hintaan, mutta pankkitilisi on eri mieltä? Arkilaina tarjoaa mahdollisuuden rentouttavan loman toteuttamiseen. Toisinaan monen tekijän summana laskut erääntyvät ennen kuin on rahaa niiden maksamiseen. Tämä on hyvä tilaisuus hyödyntää Arkilainaa, – säästyt kalliilta huomautuskuluilta. Arkilaina on myös hyvä korvike tavalliselle kulutusluotolle. Se on kertalaina, joka palvelee sinua, kun haluat lainaa nyt.

Valitse aina luotettava pienlaina

Luotontarjoajia on valtava määrä, – mistä tietää mikä kannattaa valita? Tuotteet ja lainaehdot ovat monesti vaikeaselkoisia ja olet ehkä kuullut tarinoita siitä, miten epäselkeästi mainittujen todellisten korkojen vuoksi laskun loppusumma on tullut ikävänä yllätyksenä.

Nykyään lainsäädäntö suojelee kuluttajaa paremmin, jonka ansiosta pienlainat ovat myös järkevä vaihtoehto, koska niiden korot pysyvät maltillisina. Tämän lisäksi me Blue Financella haluamme olla varmoja siitä, että asiakkaamme eivät ylivelkaannu, jonka vuoksi laskemme jokaiselle asiakkaalle henkilökohtaisesti sopivan lainasumman.

Blue Finance - Arkilaina - lainaa ilman vakuuksia - pikavippi - joustoluotto - lainaa heti - laina nopeasti

Lainaa heti tilille Blue Financelta

Kun mietit, mistä lainaa voi saada, muista Blue Finance. Lainahakemuksen täyttäminen sivuillamme on ilmaista, helppoa ja vaivatonta. Hakemuksen tekeminen ei vielä sido sinua mihinkään. Tarvitset verkkoyhteyden lisäksi ainoastaan verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenteen, ja muutaman minuutin aikaasi. Saat rahat tilillesi kahden arkipäivän kuluessa saatuasi myönteisen luottopäätöksen. Blue Financen pienlainat ovat koroiltaan kilpailukykyisiä ja lainaehdot ovat asiakkaalle hyvät. Laina luottotiedottomalle ei valitettavasti ole mahdollinen. Tämä siksi, koska haluamme varmistua asiakkaamme maksukyvystä ja suojella ylivelkaantumiselta.

Asiakaspalvelumme on aina valmiina auttamaan sinua, mikäli sinulla herää mitä tahansa kysymyksiä palveluumme tai lainoihin liittyen. Panostamme hyvään asiakaspalveluun, joka näkyy myös siinä, että käsittelemme hakemukset nopeasti.

Mistä kannattaa ottaa lainaa nyt?

Luotonantajia kannattaa hiukan vertailla ja valita vaihtoehdoista sellainen, joka palvelee omia tarpeitasi parhaiten. Kun haussa on joustava laina, vertailu todellakin kannattaa. Suosittelemme tutustumaan lainan ehtoihin ja korkoon ennen lopullista luotontarjoajan valintaa. Me Blue Financella olemme hioneet kaikki lainamme koroiltaan kilpailukykyisiksi, sekä lainaehdoiltaan hyviksi ja asiakaslähtöisiksi. Kotimaisena yrityksenä ja yli 200 000 asiakkaan kokemuksella olemme luoneet suomalaiseen arkeen sopivat pienlainat. 

Kun pieni laina on harkinnassa, kannattaa myöskin tutustua Etelä-Suomen aluehallintoviraston listaan luotonantajista ja vertaislainavälittäjistä varmistuaksesi siitä, että harkitsemasi luotontarjoaja on oikein rekisteröity.

Meiltä voit hakea lainaa yhdellä hakemuksella 100-500 euroa kerrallaan. Myös useammat uudet pienlainat ovat mahdollisia. Sinulla siis saa olla useampi pienlaina samanaikaisesti, kuitenkin niin, että niiden yhteissumma ei ylitä 900 euroa.

Miten pienlaina maksetaan takaisin?

Laina-aika Blue Financella on neljä kuukautta ja lainasummasi jaetaan eriin tälle ajalle. Voit lyhentää lainaasi suuremmalla summalla, kuin mikä laskun kuukausierä on. Pieni laina on helppo maksaa pois milloin tahansa kokonaisuudessaan.

Laskun eräpäivää ei valitettavasti voi siirtää, mutta se on kuitenkin joustava. Suorituksesi ehtii kirjautua meille ajallaan, jos maksat sen seitsemän päivän sisällä eräpäivästä. Jos laskusi sattuisi erääntymään, niin voit vielä maksaa laskun huomautuslaskun tiedoilla. Mikäli myös huomautuslasku jää maksamatta, siirtyy lasku perintään automaattisesti. Tässä tapauksessa laskuun lisätään myös perintäkulut. 

Laskusi ajantasaiset tiedot ovat aina tarkistettavissa oma.bluefinance-verkkopalvelussamme. Täältä pystyt tarkistamaan laskun eräpäivän lisäksi muun muassa menneet ja tulevat maksut, sekä lainasi tämänhetkisen saldon. Kun haet lainaa nyt, on hyvä perehtyä myös siihen, miten helppoa sen takaisinmaksu on. Me Blue Financella autamme asiakkaitamme ymmärtämään paremmin, mitä pieni laina kokonaisuudessaan maksaa. 

Sinun on mahdollista hakea lainaa yhdellä hakemuksella 100-500 euroa kerrallaan. Sinulla saa olla useampi laina samanaikaisesti, kuitenkin niin, että lainojen yhteissumma ei ylitä 900 euroa. Joustava laina auttaa arjessa juuri silloin, kun sitä tarvitset. Pienlainat ovat nykypäivän vaihtoehto luottokortille. Kun mietit, mistä lainaa kannattaa ottaa, ei kannata epäröidä, koska Blue Finance tarjoaa ylivoimaisesti parhaan asiakaskokemuksen.

Monta syytä valita pieni laina

Pienlaina on nykypäivänä hyvin lähellä pankkien kulutusluottoja, sillä erotuksella, että pienlainan hakeminen on nopeampaa ja saat usein lainapäätöksen nopeammin. Lainsäädäntö suojelee kuluttajaa nykyään paremmin, jonka ansiosta korot ovat maltilliset ja luotontarjoajista on tullut vastuullisempia. 

Vakuudeton laina järjestyy ilman liitteitä, eikä sinun tarvitse sopia henkilökohtaista tapaamista pankkivirkailijan kanssa, – riittää kun sinulla on nettiyhteys, verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenne turvalliseen tunnistautumiseen! 

Rahantarve ei useinkaan kysele aikaa tai paikkaa, – nopea pienlaina, Arkilaina, on apunasi silloin, kun palkkapäivään on liian pitkä aika. Pieni laina auttaa sinua silloin kun auto hajoaa yllättäen, tai kun sopivat lennot unelmiesi lomakohteeseen löytyvät juuri sillä hetkellä, kun olisi muitakin menoja. 

Halutessasi voit myös hyödyntää lainaa jatkuvana tavallisen kulutusluoton tapaan. Tällöin sinulla on aina pientä taloudellista pelivaraa, kun sille tulee tarve.

Tuotteidemme hinnoittelu on selkeää, eikä sinulle tule yllätyksiä sen suhteen mitä tulee maksettavaksi. Verkkopalvelumme oma-bluefinance on käytössäsi vuorokauden ympäri, ja asiakaspalvelumme osaa tarvittaessa vastata kaikkiin kysymyksiisi lainaasi liittyen.

Blue Finance - Arkilaina - lainaa ilman vakuuksia - pikavippi - joustoluotto - lainaa heti - laina nopeasti

Näin järjestyy laina ilman vakuuksia

Lainahakemuksen tekeminen on maksutonta ja helppoa. Tarvitset muutaman minuutin, sekä verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenteen. Sinun ei tarvitse toimittaa jälkikäteen mitään liitteitä ja saat lainapäätöksen nopeasti. Hakemus on yksinkertainen täyttää ja se ohjaa sinua kohta kohdalta eteenpäin.

Valitset siis vain tarvitsemasi lainasumman, täytät verkkosivuillamme lainahakemuksen ja tunnistaudut. Sitten odotat vain lainapäätöstä! Lupaamme, että laina ilman vakuuksia järjestyy tuossa tuokiossa, sillä käytämme apunamme nykyaikaista teknologiaa, joka tekee luottopäätöksen myöntämisestä luotettavaa ja äärimmäisen nopeaa. 

Lainaa nyt saadaksesi, tulee sinun olla täysi-ikäinen Suomen kansalainen, jolla on ollut vakituinen osoite Suomessa vähintään viimeisen kolmen vuoden ajan. Haluamme varmistaa asiakkaidemme takaisinmaksukyvyn, joten edellytämme säännöllisiä tuloja. Pieni laina edellyttää sitä, että sinulla ei ole maksuhäiriömerkintöjä.

Kannattaako hakea lainaa?

Blue Financen lainat tarjoavat nopean avun akuuttiin rahantarpeeseen. Toisin kuin aikanaan pienlainojen rantautuessa Suomeen, eivät niiden korot eroa merkittävästi enää pankkien kulutusluotoista. Arkilaina on siis täysin turvallinen lainamuoto. Lainaa verkosta hakiessasi saat kuitenkin lainapäätöksen monesti nopeammin, kuin mitä saisit sen pankista. 

Jokaiselle tulee eteen tilanteita, joissa pankkitilin saldo ei juuri sillä hetkellä ole sopusoinnussa menojen kanssa. Yllättäviä kuluja tulee toisinaan kaikille. Näissä tilanteissa turvallisuuden tunnetta luo tieto siitä, että apu on tarvittaessa käden ulottuvilla.

Meille Blue Financella tärkeitä arvoja ovat muun muassa luotettavuus, asiakaslähtöisyys ja kotimaisuus. Palvelumme kehitystyö tehdään Suomessa, jotta osaamme vastata suomalaisen arjen tarpeisiin. Hakemuksen tekeminen on täysin ilmaista, eikä se sido mihinkään!

Ei vain helppo laina, vaan myös hyvä asiakaskokemus

Blue Financelta lainan hakeminen ei ole ainoastaan helppoa, mutta myös omien lainojesi hallinnointi on vaivatonta ja nopeaa omaBlueFinance-palvelussa. Löydät sieltä laskut, lainat ja paljon muuta asiakkuutta helpottavaa tietoa. Et ole enää koskaan epätietoinen maksuista tai laskuista, sillä kaikki tapahtumat kirjautuvat omille sivuillesi. Lainan hakeminen ja hallinnoiminen ei ole koskaan ollut näin helppoa! 

Blue Financelta et saa vain helposti lainaa ja lainaa ilman vakuuksia, vaan myös hyvän sekä läpinäkyvän asiakaskokemuksen. Oli hakusessa sitten pieni laina tai suurempi laina, hae silloin Blue Financen Arkilainaa.

Arkilaina taipuu 100-500 euron summiin, joten voit hakea sitä hieman suurempaankin tarpeeseen. Se on siis joustava laina, jota voit hakea juuri sen verran kuin tarvitset, ota lainaa 200 euroa vaikkapa uuteen polkupyörään helposti. 

Blue Financen asiakkaana henkilökohtainen lainarajasi on 900 euroa, joten voit hakea lainaa tämän lainarajan sisällä niin usein, kun sitä tarvitset. Arkilaina on uuden ajan pikavippi, joustava laina, joka helpottaa arkea sekä juhlaa kätevyydellään. Enää sinun ei tarvitse miettiä mistä lainaa, kun pieni laina ratkaisee ongelmasi. Hae lainaa milloin vain, mistä vain, tai vaikka heti! Olemme avoinna aina, kun tarvitset lainaa ilman vakuuksia, helposti, pienellä korolla.

Blue Finance - Arkilaina - lainaa ilman vakuuksia - pikavippi - joustoluotto - lainaa heti - laina nopeasti

Olemme laina-alan edelläkävijöitä – monella tapaa

Blue Finance myöntää lainaa ilman vakuuksia, ja on osa Etelä-Suomen Aluehallintaviraston luotonantajarekisteriä. Meiltä saat lainaa luotettavasti juuri sinun tarpeisiisi. 

Blue Finance on täysin suomalainen, 2011 perustettu Turussa toimiva lainanmyöntäjä.  Pienlainoja ja lainanmyöntäjiä on monenlaisia, ja jokaisessa lainanantajassa on eroja. Blue Finance noudattaa lainanmyönnössä poikkeuksetta hyviä luotonmyöntötapoja sekä lakeja. 

Pyrimme läpinäkyvyyteen sekä vastuullisuuteen kaikessa toiminnassamme, ja siksi asiakaskokemus on meille erityisen tärkeää. Olemme suunnitelleet hakemuksemme sekä asiakaspalvelumme toimimaan juuri sinun tarpeitasi kunnioittaen, ja rahoitusteknologiamme on parasta mahdollista. 

Takaamme, että saat lainaa helposti sekä joustavasti, ja asiakkaanamme olet oikeutettu luotettavaan sekä nopeaan asiakaspalveluumme. Blue Finance on palvellut jo 200 000 asiakasta menestyksekkäästi, ja haluamme sinut osaksi tyytyväisiä asiakkaitamme. Hae helppo kertalaina nyt!

Palvelumme oma.bluefinance on apunasi lainan hallinnoimisessa

Blue Finance eroaa muista lainantarjoajista monella tapaa. Meiltä et vain saa lainaa helposti ja lainaa nopeasti, vaan haluamme myös tarjota sinulle mahdollisuuden hallinnoida lainojasi sekä asiakkuuttasi helposti verkossa. Koko asiakassuhteen ajan sinulla on käytössä kätevä asiakasportaalimme oma.bluefinance, jossa voit hallinnoida lainojasi sekä omia tietojasi. 

Oma.bluefinance-palvelun avulla pysyt jatkuvasti kärryillä lainatilanteestasi sekä tulevista laskuistasi. Et siis ikinä ole pimennossa lainasi tilanteesta tai maksuista, ja voit tarkistaa ne turvallisesti milloin tahansa vahvan tunnistautumisen ansiosta. Blue Finance ei vain lainaa rahaa, mutta tarjoaa samalla läpinäkyvän sekä mukavan asiakaskokemuksen! Oma.bluefinance-palvelussa voit vaihtaa myös omia tietojasi sekä hakea uutta lainaa tarpeidesi mukaan. 

Oma.bluefinace-palvelu on sinulle suunniteltu asiakasonline, jonka kautta hoidat päivittäiset laina-asiasi kätevästi muutamalla klikkauksella.

Oma.bluefinance-palvelusta löydät…

 • Laskusi
 • Omat tietosi
 • Tietoa lainasi tilasta

Vaikka asiakasportaalimme on kätevä, joskus lainat puhuvat itselle vierasta kieltä. Silloin asiakaspalvelumme auttaa sinua! Voit olla meihin yhteydessä puhelimitse tai sähköpostilla. 

Olemme tehneet asioinnista kanssamme mahdollisimman helppoa asiakkaalle, ja saatkin tietoa lainapalvelustamme sekä asiakkuudestasi läpinäkyvästi juuri sinulle rakennetuista palveluista silloin, kun itse sitä haluat. Voitkin ennen yhteydenottoa asiakaspalveluun varmistaa, saatko kysymykseesi vastauksen joko usein kysytyistä kysymyksistämme tai oma.bluefinance-palvelusta. Jos kuitenkin tarvitset apua, ovat linjamme avoinna arkipäivisin klo 8-18. Pirauta tai lähetä sähköpostia, jos jokin asia mietityttää sinua. 

Oma.bluefinance-palvelun lisäksi olemme kehittäneet parhaimman mahdollisen lainapalvelun, mistä lainaa saa haettua turvallisesti ja luotettavasti – ilman monimutkaisuuksia. Saat lainapäätöksen nopeasti, joten älä enää mieti lainan hakua. Jos haluat lainata rahaa täysin suomalaiselta lainanmyöntäjältä, hae lainaa heti Blue Financelta! 

Blue Finance tarjoaa helppoa lainaa jokaiselle, joka nauttii arjen helppoudesta.

Blue Financelta saat

 • Lainaa ilman vakuuksia
 • Edullisen pikalainan
 • Parasta, asiantuntevaa palvelua
 • Luotettavan asiakaskokemuksen

Tule osaksi tuhansia tyytyväisiä asiakkaitamme, ja hae Arkilainaa heti! Takaamme, että lainahakemuksemme on helppo täyttää, saat lainapäätöksen ripeästi, rahat tilillesi sovitusti ja pysyt kärryillä tulevista maksuistasi! Kun etsinnässä on pieni laina, hae silloin Arkilainaa.

Blue Finance - Arkilaina - lainaa ilman vakuuksia - pikavippi - joustoluotto - lainaa heti - laina nopeasti

Lainaa kohtuullisella korolla

Lainaa hakiessa kannattaa huomioida monta asiaa. Ensimmäisenä lainanhakijalla on varmasti mielessä lainan korko, joka voi heilua lainanmyöntäjästä riippuen laidasta toiseen. 1.9.2019 jälkeen voimaan astunut kulutusluottojen korkokatto varmistaa sen, että saat edullisen pienlainan ilman piilokuluja. Noudatamme hyviä luotonmyöntötapoja kaikessa toiminnassamme, ja tämä luotonmyöntötapa on ehdoton koskien Arkilainan vuosikorkoa. Arkilainan korko on 19,90 %, ja tämä on useita luottokorttejakin halvempi vaihtoehto, eikä sinun tarvitse sitoutua siihen pitkäksi aikaa nopeassa rahantarpeessa! Arkilainan takaisinmaksuaika on neljä kuukautta, ja voit maksaa lainasi takaisin pienissä osissa joustavasti. 

Arkilaina-asiakkaana pysyt ajan tasalla lainasi tulevista maksuista, ja voit milloin vain tarkistella lainojasi sekä maksujasi oma.bluefinance-palvelussa. Lainan hakeminen, hallinnoiminen sekä takaisin maksaminen ei ole koskaan ollut näin helppoa sekä edukasta juuri sinulle!

Lainaa arkeen ja juhlaan

Arkilaina on arjen rahoittaja, mutta voit hakea lainaa jokaiseen tarpeeseen. Pieneen tai suureen. Arkeen tai juhlaan. Kiireeseen tai rauhoittumiseen. Rippijuhliin tai talvirenkaisiin. Se on sinun lainasi, jonka voit käyttää niin, miten parhaaksi näet. Me Blue Financella haluamme rahoittaa sinun unelmasi sekä arkesi, ja voit hakea kertaluottoa kaikkeen rahantarpeeseen, milloin vain se on sinulle ajankohtaista. Lainapalvelumme on avoinna vuoden jokaisena päivänä kello 7-23, ja saat rahat tilille nopeasti. 

Asiakkaanamme saat edullisen lainan lisäksi rahanarvoisia asiakasetuja sekä parasta mahdollista asiakaspalvelua. Olemmehan palvelleet jo melkein 200 000 tyytyväistä suomalaista asiakasta! Meillä palvelussa yhdistyy helppo lainanhaku, kätevä lainojen hallinta sekä aina auttavainen asiakaspalvelu ongelmatilanteissa.

Blue Finance - Arkilaina - lainaa ilman vakuuksia - pikavippi - joustoluotto - lainaa heti - laina nopeasti

Näin haet lainaa

Valitse summa

Valitse aina luotettava pienlaina

Luotontarjoajia on valtava määrä ja  eri vaihtoehdot tulevat tutuiksi etenkin silloin, kun etsii netistä lainaa. Mistä tietää mikä kannattaa valita? Lainavertailu on kieltämättä vaikea laji: tuotteet ja lainaehdot ovat monesti vaikeaselkoisia ja olet ehkä kuullut tarinoita siitä, miten epäselkeästi mainittujen todellisten korkojen vuoksi laskun loppusumma on tullut ikävänä yllätyksenä. 

Nykyään lainsäädäntö suojelee kuluttajaa paremmin, minkä ansiosta luottojen korot pysyvät maltillisina. Tämän lisäksi me Blue Financella haluamme olla varmoja siitä, että asiakkaamme eivät ylivelkaannu. Käytämme luottopäätöstä myöntäessämme apuna nykyaikaista teknologiaa, joka auttaa meitä laskemaan jokaiselle asiakkaalle henkilökohtaisesti sopivan lainasumman. Ei ole siis pelkoa siitä, että hakisit lainaa netistä, mutta et selviäisi sen takaisinmaksusta. 

Lainat on keksitty, jotta niistä olisi meille apua, ei haittaa.

Täytä hakemus
tunnistaudu
Lainapäätös
asiakasta
suomalainen
vuodesta

Yritys

Blue Finance Suomi Oy
Linnankatu 18, 20100 Turku

info@bluefinance.fi

Y-tunnus: 3105036-9

Huom! Osoitteessa ei ole asiakaspalvelupistettä.

Blue Finance on

   suomalainen
   rahoittanut arkea vuodesta 2011
    palvellut yli 200 000
   
asiakasta
    laajentanut toimintansa
   
 jo neljään maahan
    aina asiakaskokemus
   
edellä

Asiakaspalvelu

Ystävälliset asiakaspalvelijamme ovat täällä Sinua varten. Vastaamme puheluihin ja sähköposteihin arkisin klo 8–18.

060 0303 060

1,95€/min + pvm/mpm

Vieritä ylös