Lainan lasku sähköpostiin

Lainan lasku sähköpostiin – Säästät selvää rahaa!

Lainan hakeminen on helppoa mutta kysymykset liittyen laskutukseen, lainatietojen muuttamiseen ja takaisinmaksupäivän pidentämiseen aiheuttavat välillä harmaita hiuksia.

Mitä teen, jos osoite- tai tilitietoni muuttuvat? Miten voin muuttaa laskuni eräpäivää? Miten voin saada lisää maksuaikaa? Näiden kysymysten lisäksi erityisesti laskutustavan vaihtaminen postista ilmaiseen sähköpostilaskuun kiinnostaa monia. Miten siis toimia, jos haluat muuttaa lainasi tietoja?

Teemme työn puolestasi

Meillä et joudu itse murehtimaan lainan tietojen muuttamisesta, vaan asiakaspalvelu hoitaa sen puolestasi.

Lähetä meille lyhyt viesti, jossa kerrot, mitä haluaisit tehdä. Oli kyseessä sitten tilinumeron, puhelinnumeron, osoitteen, pankin, laskun eräpäivän tai laskutustavan muutos, se onnistuu meidän kauttamme.

Tavoitat meidät:

  • sähköpostitse osoitteesta info@bluefinance.fi,
  • puhelimitse numerosta 060 0303 060 [1,95€/min],
  • chatista painamalla sinistä kuvaketta sivun alalaidassa sekä
  • Facebookista.

Keskimääräinen vastausaika sähköpostiin on seitsemän minuuttia, joten parhaassa tapauksessa voit odottaa tietojesi muuttamisen kuittaavaa viestiä jo muutaman minuutin sisällä. Lyhyt vastausaika mielessä pitäen suosittelemmekin ottamaan yhteyttä nimenomaan sähköpostitse!

Lainan lasku sähköpostiin – helppoa ja ekologista

Ekologisuutta silmällä pitäen suosittelemme kaikkia asiakkaitamme siirtymään pois paperintuotantoa kuluttavasta kirjepostista ja ottamaan lainan lasku sähköpostiin. Säästät sekä rahaa  että hermoja jättämällä ahdistavat laskupinot historiaan ja valitsemalla joustoluotollesi tai pikavipillesi sähköpostilaskutuksen.

Sähköpostilaskun moniin etuihin lukeutuu myös sen suurempi luotettavuus kirjepostiin verrattuna. Et joudu enää pohtimaan, viipyykö laskun saaminen sen vuoksi, että posti on mahdollisesti hukannut laskusi tai kenties jälleen vähentänyt jakelupäiviään. Sähköpostilasku saapuu taatusti perille niin kauan, kuin vanha sähköpostiosoitteesi pysyy voimissaan eikä ole esimerkiksi täyttynyt muista viesteistä.

Kerromme mielellämme lisää sähköpostilaskutukseen vaihtamisesta, mikäli sinulla herää aiheen tiimoilta lisäkysymyksiä.