Miten saada rahaa netistä?

Rahaa netistä helposti? Blue Financella se onnistuu!

Tarvitsetkö äkkiä rahaa netistä? Meillä se onnistuu! Tutustu lainapalveluumme ja nosta 100–5000 euroa lainaa tilillesi 15 minuutissa siellä missä olet. Mökillä, rannalla, ravintolassa, ulkomailla – missä tahansa helposti ja nopeasti. Tarvitset ainoastaan pankkitunnukset ja verkkoyhteyden.

Tarjoamme kaikille täysi-ikäisille Suomessa asuville asiakkaillemme 100–700 euron pikavippiä sekä jopa 5000 euron joustoluottoa. Voit hakea lainaa niin tietokoneella, puhelimella kuin tabletillakin ilman liitteitä ja muita aikaa vieviä tositteita. Lainahakemuksen täyttäminen vie vain muutaman minuutin – sinun tarvitsee vain tunnistautua palveluumme pankkitunnuksilla, ja voilà, laina on jo käytännössä tililläsi. Pikavipin tai kulutusluoton hakeminen netistä tuskin voisi olla helpompaa!

Kuinka saada rahaa netistä?

Lainan hakeminen on helppoa, mutta miten se tapahtuu käytännössä? Aloita valitsemalla ensin tarpeisiisi parhaiten sopiva luotto. Mikäli et ole varma, mitä eroa pikavipillä ja joustoluotolla on, kannattaa käyttää hetki aikaa luottojen vertailemiseen. Tiivistetysti voidaan kuitenkin sanoa, että pikavippi sopii hyvin vähän pienempään lainantarpeeseen kun taas joustoluotto tilanteeseen, jossa et ole vielä ihan varma, paljonko lainaa tulet tarvitsemaan. Jos olet esimerkiksi remontin tai muun projektin keskellä, joustoluotto voi olla sinulle erinomainen vaihtoehto.

Kun olet päättänyt sinulle parhaiten sopivan lainan, tunnistaudu palveluumme verkkopankkitunnuksillasi, valitse tarvitsemasi lainasumma ja kirjoita puhelinnumerosi. Hakiessasi pikavippiä saat lainapäätöksen heti näytöllesi, kun taas joustoluotossa saat lainapäätöksestä tekstiviestitse puhelimeen.

Hyödynnä ensilainaajan etu

Mikäli olet ensilainaaja, suosittelemme sinua hyödyntämään uuden asiakkaan edun, eli hakemaan 100–300 euron ilmaista pikavippiä. Ilmainen pikavippi on nimensä mukaisesti täysin ilmainen, eli siihen ei liity mitään korkoja tai muita kuluja.

Voit nostaa ilmaisen pikavipin hakemalla 100–700 euron pikavippi -tuotetta. Järjestelmä tunnistaa sinut automaattisesti ensilainaajaksi, jolloin pikavippi muuttuu täysin ilmaiseksi. Ilmaisen pikavipin laina-aika on 14 vuorokautta. Lue lisää ilmaisesta ensilainasta täältä.