Pikavippi viikonloppuna

Pikavippi viikonloppuna? – Meillä se onnistuu!

Pientä lainaa saattaa tarvita myös viikonloppuna yllättävien menojen kattamiseen. Mutta onko lainaaminen viikonloppuna täysin mahdoton yhtälö? Ei lainkaan – Ainakaan Blue Financella.

Me tiedämme, että rahan tarve ei katso aikaa eikä paikkaa, jonka vuoksi meillä Blue Financella lainaaminen on yhtä helppoa niin viikolla kuin viikonloppunakin. Oli mielessäsi sitten vähän pienempi tai suurempi vippi, ei huolta! Lainapalvelumme on auki myös lauantaina ja sunnuntaina klo 7-23 tavallisten aukioloaikojen mukaisesti. Rahantarpeen yllättäessä älä siis epäröi, vaan valitse mieleisesi laina, tarvitsemasi summa ja nosta rahat heti tilillesi.

Joustoluotto vai pikavippi viikonloppuna – kumman valitsen?

Viikonloppuna voit hakea tavalliseen tapaan joko 100–700 euron pikavippiä tai 2000 euron joustoluottoa. Eri lainavaihtoehtojen välillä puntaroivan kannattaa huomioida erityisesti seuraavat seikat:

  • Pikavippi on markkinoiden nopein laina. Se sopii hyvin sinulle, joka haluat saada lainan vain muutamalla klikkauksella – siis mahdollisimman helposti ja yksinkertaisesti. Hae pikavippi viikonloppuna valitsemalla itsellesi sopiva lainasumma, tunnistaudu palveluumme pankkitunnuksilla ja kirjoita maksutietoihin tilinumerosi. Saat lainapäätöksen näytölle ja rahat heti tilille.
  • Joustoluotto taas tuo nimensä mukaisesti joustoa elämään. Se sopii hyvin sinulle, joka et ole vielä ihan varma, minkä suuruinen laina olisi se paras mahdollinen tai epäilet, että rahalle voi tulla tarvetta myös jatkossa. Joustoluoton omistajana sinulla on käytössäsi kulutusluottotili, jolta voit nostaa niin paljon lainaa jopa 2000 euroon asti. Parasta tässä on, että lisärahan nostamisen lomassa sinun ei tarvitse tehdä lainkaan uutta lainahakemusta.

Nosta joustoluotto tai pikavippi

Asiakaspalvelu auttaa viikolla

Mikäli sinulla herää kysyttävää lainoistamme viikonlopun aikana tai haluat jostain syystä peruuttaa juuri hakemasi lainan, jätä meille viesti. Tavoitat meidät paraiten sähköpostitse tai Facebookin kautta. Asiakaspalvelumme palvelee maanantaista perjantaihin klo 7-23, joten viestisi pääsee käsittelyyn heti ensimmäisten joukossa maanantaiaamuna.

Pikavipin lainasummat 100–700 € • Joustoluoton lainasummat 100–2000€  • nostopalkkio molemmissa 15 % • Pikavipin nimelliskorko: 30 % • Joustoluoton nimelliskorko: 96 % (8% kuukausitasolla) • Pikavipin luottosopimuksen kesto: 12kk • Joustoluoton luottosopimuksen kesto: 3-36kk joustoluotto • Tyypillisen 200 euron 12 kk pikavipin kiinteä todellinen vuosikorko on 48,90 %, takaisin maksettava summa 275,00 € (sis. kaikki kulut ja korot) •  Tyypillisen 2000 euron 12 kk joustoluoton kiinteä todellinen vuosikorko on 255,40 %, takaisin maksettava summa 3381,33 € (sis. kaikki kulut ja korot).