Blue Finance – yritysrahoitus

Arkilaina | Blue Finance

TARVITSETKO LAINAA?

Lainaa pienyrityksille
jopa 10 000 €

TARVITSETKO LAINAA?

Lainaa yrityksille
jopa 10 000 €
LAINASUMMA 1 000 - 10 000 €
4 000 €
LAINA-AIKA 1-12 KK
6 KK
ARVIOITU KUUKAUSIERÄ*
817,44 €
ARVIOITU KOKONAISKUSTANNUS*
4 904,66 €
*Hinnat ovat esimerkkejä tasalyhenteiselle kertalainalle. Lopullinen lainatarjous tarkentuu hakijan ja yhtiön tietojen sekä riskiarviointimme perusteella.
kuluttajayrittaja

Yrityslainapalvelumme toimii Blue Finance konsernin Broaden-brändin alla osoitteessa www.broaden.fi

Yritetään yhdessä!

Tarjoamme lainaa kaikille yrityksille ja seisomme myös yksinyrittäjien, freelancereiden sekä keikkatyöntekijöiden rinnalla.

Reaalivakuudeton Yrityslaina
1 000 - 10 000 €

    Laina-aika 1-12 kk
    Avausmaksu 50 €

   
    Yrityskohtainen hinnoittelu

Tyypillisen 4 000 € / 6 kk yrityslainan kuukausierä on 838,99 € ja avauskulu 50 €, jolloin takaisin maksettava summa on 5 033,92 € (sis. kulut ja korot).

*Hinnat ovat esimerkkejä tasalyhenteiselle lainalle. Lopullinen lainatarjous tarkentuu hakijan ja yhtiön tietojen sekä riskiarviointimme perusteella.

Miten yrityslainapalvelu toimii?

Broadenin nimissä oleva yrityslainapalvelumme on kehitetty juuri sinulle, yrittäjä.

Lainaamme rahaa yrityksesi kaikkiin tarpeisiin. Palvelemme kaikkia yrityksiä, myös yksinyrittäjiä, freelancereita, keikkatyöntekijöitä ja kevytyrittäjiä, joilla on y-tunnus.

Voit hakea lainaa suoraan helpolla verkkohakemuksella. Emme pyydä hakemuksessa yhtään liitettä, emmekä kysele monimutkaisuuksia. Tarvitset vain verkkopankkitunnukset turvalliseen tunnistautumiseen.

Saat yrityksellesi räätälöidyn lainapäätöksen hetkessä. Jos meille jää vielä kysymyksiä, olemme viipymättä sinuun yhteydessä.

Yrityslainaa voi hakea 1 000 eurosta jopa 10 000 euroon saakka. Yrityslainamme ansiosta sinulle jää aikaa yrittämiseen ja yksi huoli vähemmän.

Yrityslaina – Juuri sinulle, yrittäjä

Yrityslainamme on tarkoitettu kaikille yrityksille – osakeyhtiöille, kommandiittiyhtiöille, avoimille yhtiöille sekä toiminimellä toimiville yrittäjille. Lainaa voi hakea henkilö, jolla on yrityksen nimenkirjoitusoikeus. Samalla henkilö toimii lainan takaajana.

Lainaa haetaan helpolla verkkohakemuksella. Et tarvitse hakemusta täyttäessäsi yhtään liitettä – ainoastaan verkkopankkitunnukset turvalliseen tunnistautumiseen.

Lainapäätöksen saat hetkessä ja hyväksyttyäsi lainatarjouksen, saat rahat tilillesi yhtä nopeasti.

Yrityslainamme ansiosta sinulle jää aikaa yrittämiseen ja yksi huoli vähemmän.

YRITYSlainan myöntämisen ehdot

Blue Finance on vastuullinen luotonantaja, joten tarkistamme aina sekä yrityksen, hakijan että takaajan luottotietojen olevan kunnossa. Teemme lainapäätöksen nopeasti. Saat meiltä yrityksellesi räätälöidyn lainatarjouksen ja laina maksetaan ulos välittömästi hyväksyttyäsi tarjouksen.

Jos meille tulee kysyttävää hakemustasi käsiteltäessä, olemme viipymättä sinuun yhteydessä. 

Voit hakea YRITYSlainaa, jos

  SINULLA ON YRITYKSEN allekirjoitusoikeuS
  yrityksen, sinun ja takaajan luottotiedot ovat kunnossa
  sinulla on verkkopankkitunnukset

KUKA VOI HAKEA YRITYSLAINAA?

Henkilö, jolla on yrityksen nimenkirjoitusoikeus, voi täyttää sähköisen lainahakemuksen ja hän toimii samalla automaattisesti lainan takaajana. Joissakin tapauksissa yrityslainalle tarvitaan myös toinen henkilötakaaja. Saat tiedon mahdollisesta takauksen tarpeesta lainahakemuksessa. Yrityksellä, hakijalla ja takaajalla on kaikilla oltava luottotiedot kunnossa. 

Sähköinen lainahakemus täytetään verkossa, ilman liitteitä tai muita monimutkaisuuksia.

Näin haet lainaa

Valitse summa
Täytä hakemus
tunnistaudu
LISÄÄ TAKAAJA
Lainatarjous

Asiakaspalvelu

Ystävälliset asiakaspalvelijamme ovat täällä Sinua varten. Vastaamme sähköposteihin arkisin klo 10–15.

asiakasta.png
suomalainen.png
vuodesta.png

Yritys

Blue Finance Suomi Oy
Linnankatu 18, 20100 Turku

info@bluefinance.fi

Y-tunnus: 3105036-9

Huom! Osoitteessa ei ole asiakaspalvelupistettä.

Blue Finance on

   suomalainen
   rahoittanut arkea vuodesta 2011
    palvellut yli 200 000
   
asiakasta
    laajentanut toimintansa
   
 jo neljään maahan
    aina asiakaskokemus
   
edellä

Kysymyksiä yrityslainasta

Lainaa voi hakea henkilö, jolla on yrityksen nimenkirjoitusoikeus. Samalla henkilö toimii lainan takaajana. Yrityksellä, hakijalla ja takaajalla on oltava luottotiedot kunnossa.

Kyllä, lainalle tarvitaan aina vähintään yksi henkilötakaaja. Lainanhakija toimii automaattisesti takaajana. Joissakin tapauksissa lainalle voidaan tarvita myös toinen henkilötakaaja. Saat tiedon takauksen tarpeesta lainahakemuksessa.

Meiltä voit saada yrityslainaa vain 10 000 euroon saakka.

Myönnämme yrityslainoja osakeyhtiöille, kommandiittiyhtiöille, avoimille yhtiöille ja toiminimellä toimiville yrittäjille. Yrityksen tiedot tulee lainanmyöntöhetkellä löytyä Suomen kaupparekisteristä ja yrityksen vastuuhenkilöiden tulee asua Suomessa.

Toiminimet voivat hakea yrityslainaamme. Myönnämme yrityslainoja osakeyhtiöille, avoimille yhtiöille, kommandiittiyhtiöille ja toiminimellä toimiville yrittäjille. Tärkeintä on, että kyse on yritystoiminnasta ja lainan tarve liittyy kyseiseen toimintaan. Emme myönnä lainoja yksityishenkilöille.

Jos olet kevytyrittäjä, voit hakea Arkilainaa.

Kun yksityishenkilö takaa yrityslainan omavelkaisella takauksella, hän vastaa velasta kuin se olisi hänen oma velkansa. Jos alkuperäinen velallinen laiminlyö takaisinmaksuvelvoitteensa, yrityslaina peritään takaajilta täysimääräisesti kuluineen, korkoineen ja perintäkuluineen.

Jos epäilet, että henkilö- tai yrityksesi tietoja on käytetty väärin, tee viipymättä rikosilmoitus poliisille, joka laatii asiasta tutkintailmoituksen. Toimita meille tutkintailmoitus sähköpostilla liitetiedostona osoitteeseen info@bluefinance.fi. Jos väärinkäyttöepäily koskee pankkitunnuksiasi, ota yhteyttä myös omaan pankkiisi.

Kysymyksiä lainan hakemisesta

Luottopäätöksen saat heti lainanhaun yhteydessä.

Lainasumma maksetaan ulos välittömästi hyväksyttyäsi lainatarjouksen.

Yleisimmät syyt kielteiseen luottopäätökseen ovat maksuhäiriömerkinnät yhtiöllä, lainan hakijalla tai takaajilla, jolloin rahoituksen myöntämisen kriteerit eivät täyty. Huomioithan, että kielteinen luottopäätös voi johtua muistakin syistä. Asiakaspalvelumme auttaa näissä kysymyksissä.

Kysymyksiä lainan maksamisesta

Lainaa lyhennetään kuukausittain tasaerissä. Lyhennyserien suuruus riippuu lainan määrästä ja maksuajasta. Kuukausierä määräytyy aina asiakaskohtaisesti. Lopullisen tarjouksen saat lainahakemuksen loppuvaiheessa.

Voit sopia maksuaikataulusta asiakaspalvelumme kanssa osoitteessa info@bluefinance.fi. Jos sait perintäkirjeen, ole ensisijaisesti yhteydessä perintää hoitavaan perintäyhtiöön. Perintäyhtiön kanssa on mahdollisuus neuvotella maksuaikataulusta.

Ole asiakaspalveluumme välittömästi yhteydessä, jos lainan hakenut ja taannut henkilö poistuu yrityksestä tai nimenkirjoitusoikeudellinen henkilö vaihtuu. Tällöin takaajan tilalle tulee järjestää toinen henkilötakaaja. Takauksen voi peruuttaa vain rahoituksen myöntäjä.

Kyllä saat, ilmoita saldotodistuksen tarpeesta asiakaspalveluumme osoitteeseen info@bluefinance.fi. Saat saldotodistuksen ilmoittamaasi yrityksen sähköpostiosoitteeseen.

Scroll to Top