Blue Financen somejoulukalenteri on nyt käynnissä! - Blue Finance
Lainojen korkokattolaki mullistaa luottoalan
8.8.2019
Blue Financen säästövinkit alkuvuoteen
13.1.2021

Blue Financen somejoulukalenteri on nyt käynnissä!


Haluatko voittaa jouluhyvää?

Blue Financen suosittu joulukalenteri on jälleen käynnissä sosiaalisen median kanavissamme! Viime vuonna joulukalenterimme sai paljon kiitosta, ja moni onnekas voittikin luukuista joulurahaa, leffalippuja sekä muuta jouluhyvää. Tänä vuonna palaamme joulukalenterilla, joka on vielä entistäkin isompi, jännittävämpi sekä kaikin puolin parempi! Luukuista löytyy miltei päivittäisiä arvontoja, jossa joku onnekas voittaa aina jotain upeaa jouluksi. Ehkä sinä olet meidän seuraava voittajamme?

Seuraa meitä somessa ja voita!

Nyt sinullakin on mahdollisuus osallistua joulukalenteriimme, ja voittaa vaikka joulurahaa puhtaana käteen! Seuraa siis Facebook -sivuamme sekä Instagramiamme silmä kovana seuraavat viikot, ja bongaa joka päivä ilmestyvät yllätysluukut ensimmäisten joukossa. Tykkää Facebook -sivustamme sekä ota Instagrammimme seurantaan, ja osallistu päivittäisiin ylläriluukkuihimme, ja voita!

Jännittävää joulunodotusta!

Kirjaudu asiakasonlineen