Blue Finance – yritysrahoitus

Arkilaina | Blue Finance

Blue Finance - Arkilaina - lainaa ilman vakuuksia - pikavippi - joustoluotto - lainaa heti - laina nopeasti

Kymmenen syytä valita Blue Finance

Kymmenen syytä valita Blue Finance

Blue Finance - Arkilaina - lainaa ilman vakuuksia - pikavippi - joustoluotto - lainaa heti - laina nopeasti

Tänä vuonna on vierähtänyt jo kymmenen vuotta siitä, kun Blue Finance perustettiin. Tähän mennessä olemme helpottaneet yli 200 000 asiakkaan arkea myöntäen lainaa silloin, kun sitä on tarvittu. Kymmenen vuoden kokemuksella uskommekin jo tuntevamme asiakkaamme ja kehitämmekin palveluitamme juuri suomalaiseen arkeen sopiviksi. Emme siis jämähdä, vaan pidämme jatkossakin kehityksen rattaat käynnissä hioen palveluistamme entistäkin parempia. Juhlavuoden kunniaksi kokosimme kymmenen syytä valita Blue Finance – nyt ja jatkossa!

1. sujuva prosessi

Unohda monimutkaiset lainahakemukset ja päiväkausien selvittelytyö. Me ymmärrämme, että rahat pitää useimmiten saada käyttöön silloin, kun rahaa tarvitsee. Siksi turvaudumme uusimpaan teknologiaan, jonka avulla saat luottopäätöksen pian hakemuksen täyttämisen jälkeen.

2. helppous

Mielestämme raha-asiat ovat lopulta aika suoraviivaisia, joten asiointi on kanssamme helppoa niin uusille kuin vanhoillekin asiakkaille. Mikä tahansa asiasi onkaan, tavoitteenamme on, että saat sen hoidettua muutamalla klikkauksella.

3. kotimaisuus

Olemme kotimainen toimija ja pääkonttorimme sijaitsee Suomen Turussa. Maksamme siis veromme Suomeen ja olemme siitä ylpeitä.

4. luotettavuus

Teemme aina sen, minkä lupaamme ja asiakkaanamme voit luottaa meihin. Voit olla varma esimerkiksi siitä, että noudatamme toiminnassamme tunnollisesti toiminnallemme asetettuja lakeja ja säädöksiä.

5. monipuolisuus

Meillä on laaja valikoima erilaisia luottotuotteita erilaisiin tarpeisiin. Tämän ansiosta voit valita juuri tarpeeseesi sopivan lainan ja tiedät, että selvät sen takaisinmaksusta.

6. digitaalisuus

Ei inhimillisiä virheitä! Hyödynnämme laajasti erilaisia digitaalisia ratkaisuita, jotka auttavat meitä palvelemaan asiakkaitamme paremmin. Tavoitteenamme on olla edelläkävijä tällä saralla.

7. asiakaslähtöisyys

Ilman asiakkaita emme olisi olemassa. Kaikkea tekemistämme ohjaa asiakaskokemus ja kuuntelemme asiakkaidemme tarpeita herkällä korvalla.

8. riippumattomuus

Olemme täysin itsenäinen toimija ja haluamme pysyä sellaisena. Juurikin riippumattomuutemme ansiosta voimme keskittyä sataprosenttisesti asiakkaidemme tarpeisiin.

9. ammattimaisuus

Panostamme henkilöstömme säännölliseen kouluttamiseen, minkä ansiosta voit olla luottaa siihen, että raha-asiasi ovat hyvissä käsissä.

10. vastuullisuus

Meille on tärkeää, että jokaisen asiakkaamme talous pysyy tasapainossa jatkossakin. Sen vuoksi emme myönnä asiakkaillemme kohtuuttoman suuria lainoja. Haluamme auttaa asiakkaitamme arjessa myös jakamalla aktiivisesti erilaisia vinkkejä taloudellisen tasapainon löytämiseksi.

Share on facebook
Share on pinterest

TUOREIMMAT ARTIKKELIT

Blue Finance - Arkilaina
Blue Finance
Blue Finance

Älä tingi joulusta – panosta oikeisiin asioihin

Joulu on monen mielestä vuoden tärkein juhla. Kun maailma pysähtyy, on ihanaa viettää aikaa omien läheisten kanssa ja vaalia jouluperinteitä. Valitettavasti joulu lahjoineen, ruokineen ja koristeluineen aiheuttaa usein myös taloudellista stressiä – etenkin silloin, kun tulot ovat jo valmiiksi pienet. Vinkeillämme luot joulun lompakolle kevyesti ja itsellesi kiireettömästi Säästeliäs ja sydämellinen joulu Jos ei ole

Lue lisää »
Blue Finance - Arkilaina - lainaa ilman vakuuksia - pikavippi - joustoluotto - lainaa heti - laina nopeasti
Blue Finance
Blue Finance

Kymmenen syytä valita Blue Finance

Tänä vuonna on vierähtänyt jo kymmenen vuotta siitä, kun Blue Finance perustettiin. Tähän mennessä olemme helpottaneet yli 200 000 asiakkaan arkea myöntäen lainaa silloin, kun sitä on tarvittu. Kymmenen vuoden kokemuksella uskommekin jo tuntevamme asiakkaamme ja kehitämmekin palveluitamme juuri suomalaiseen arkeen sopiviksi. Emme siis jämähdä, vaan pidämme jatkossakin kehityksen rattaat käynnissä hioen palveluistamme entistäkin parempia.

Lue lisää »
Blue Finance - Arkilaina - lainaa ilman vakuuksia - pikavippi - joustoluotto - lainaa heti - laina nopeasti
Blue Finance
Blue Finance

Lainaaminen opitaan jo hiekkalaatikolla

Mikä oli ensimmäinen kerta, kun lainasit jotain? Useimmat meistä ovat todennäköisesti aloittaneet lainaamisen jo taaperoiässä hiekkalaatikolla. Vieressä leikkivän kaverin hiekkakakut näyttivät hienommilta, joten saatoit pyytää hetkeksi lainaan hänen lapionsa. Todennäköisesti hän myös halusi kokeilla sinun lapiotasi. Leikin jälkeen palautitte lapiot toisillenne leveän hymyn kera – tai lyhyen raivokohtauksen saattelemina.  Lainaamisen harjoittelu alkaa siis jo leikki-iässä.

Lue lisää »
Vieritä ylös