24 h pikavippi tilille

24 h pikavippi helposti tilille!

Heräsikö yllättävä lainantarve tavanomaisten aukioloaikojen ulkopuolella? Ei hätää! 24 h pikavippi ei ole pelkkä kaunis uni, vaan meillä voit hakea 100–5000 euroa lainaa tilille ympäri vuorokauden. 

Lainahakemuksen täyttäminen ja itse lainan hakeminen tapahtuvat täsmälleen samaan tapaan kuin päivälläkin. Valitse joko 100–700 euron pikavippi tai jopa 5000 euron joustoluotto sekä tarvitsemasi rahasumma. Tunnistaudu palveluumme ja kirjoita tilinumerosi. Lainahakemuksen täyttäminen vie vain muutaman minuutin.

100–5000 € lainaa helposti tilille.

24 h pikavippi – Miten yöllä lainaaminen toimii?

Lainan hakemiseen yöllä liittyy lakisäätelyä, joka koskee kaikkia Suomessa toimivia pikavippifirmoja. Laki rajoittaa pikavippifirmojen toimintaa siten, että lainaa saa maksaa tilille vain kello 7-23 välisenä aikana päivittäin.

Mitä etua lainahakemuksen täyttämisestä yöllä oikeastaan on, jos raha liikkuu vasta aamulla? Täyttämällä lainahakemuksen yöllä olet ensinnäkin etulyöntiasemassa, sillä varmistat näin olevasi niiden ensimmäisten joukossa, jotka aamun tullen löytävät tililtään tarvitsemansa vipin. Lisäksi helpotat omaa päivääsi, kun sinun ei enää seuraavana päivänä tarvitse murehtia lainan hakemisesta – Työ on jo valmiiksi tehty!

Mikäli haet lainaa yöllä, mutta tulet jostakin syystä katumapäälle, jätä viesti asiakaspalveluumme. Otamme sinuun yhteyttä sähköpostitse heti seuraavana aamuna, ja selvitämme yhdessä tilanteen kuntoon.