Flirttailukilpailu – voita 100 €

Flirttailukilpailu – Voita 100 euroa deittirahaa!Helmikuu on rakkauden ja deittailun kuukausi! Sitä juhlistamme lanseeraamme huiken flirttailukilpailun – pilke silmäkulmassa tietysi. Ja ei hätää, et joudu pokaamaan ketään osallistuaksesi kilpailuun. 

Mistä on kyse? Me kaikki olemme elämämme varrella kohdanneet vaikka minkälaisia flirttailuyrityksiä. Klassikot, kuten ”käytsä usein täällä”, ”olet kuuma kuin hella kutosella” ja ”oliko sun äiti simpukka kun sä oot tollainen helmi” ovat varmasti tuttuja kaikille jollakin tapaa. Nyt on aika jakaa omia kokemuksia! Mitkä ovat hauskimmat iskuyritykset, joita sinuun on sovellettu? Oletko kenties itse yrittänyt jotakin luovaa keinoa ihastuksesi hurmaamiseen? Jaa tarinasi, ja voit voittaa 100 euroa deittirahaa!

Osallistu kilpailuun Facebookissa tai Instagramissa

Flirttailukilpailu on käynnissä Blue Financen Facebookissa ja Instagramissa nimellä bluefinanceoy 1.-28.2. Voit tuplata voittomahdollisuutesi osallistumalla molemmissa kanavissa! Osallistuminen on helppoa!

💋 Tykkää kilpailupostauksesta tai -kuvasta. Seuraa Blue Financea kanavassa, jonka kautta osallistut kilpailuun.
💋 Kommentoi suosikki iskurepliikkisi tai pokaustarinasi postaukseen tai kuvan alle. Iskurepliikki voi olla itse keksitty, nuoruudessa testattu tai sinuun enemmän tai vähemmän menestyksekkäästi kokeiltu! Muista kuitenkin pysyä hyvän maun rajoissa.
💋 Kilpailuaika 1.-28.2.2019. Voittajat julkaistaan 1.3.2019.

Osallistu kilpailuun!