Blue Finance – yritysrahoitus

Arkilaina | Blue Finance

ARKILAINA

– edullinen pikalaina verkosta

KATSO HINTA!

Lainan korko 5,38 €
Tilinhoitomaksu 5,00 €
YHTEENSÄ 110,38 €
HAE LAINAA
Vuosikorko 19,90 %
Todellinen vuosikorko 47,77 %

Lainan takaisimaksuaika on enintään 4kk
Lainan korko 10,60 €
Tilinhoitomaksu 5,00 €
YHTEENSÄ 215,60 €
HAE LAINAA
Vuosikorko 19,90 %
Todellinen vuosikorko 34,48 %

Lainan takaisimaksuaika on enintään 4kk
Lainan korko 15,82 €
Tilinhoitomaksu 5,00 €
YHTEENSÄ 320,82 €
HAE LAINAA
Vuosikorko 19,90 %
Todellinen vuosikorko 30,27 %

Lainan takaisimaksuaika on enintään 4kk
Lainan korko 21,01 €
Tilinhoitomaksu 5,00 €
YHTEENSÄ 426,01 €
HAE LAINAA
Vuosikorko 19,90 %
Todellinen vuosikorko 28,20 %

Lainan takaisimaksuaika on enintään 4kk
Lainan korko 26,27 €
Tilinhoitomaksu 6,00 €
YHTEENSÄ 532,27 €
HAE LAINAA
Vuosikorko 19,90 %
Todellinen vuosikorko 27,96 %

Lainan takaisimaksuaika on enintään 4kk
Blue Finance - Arkilaina

Todellinen vuosikorko on ilmoitettu ja laskettu oikeusministeriön asetuksen 1123/2016 ja sen liitteiden mukaisesti.

Arkilaina
100 - 500 €

    Laina-aika 4 kk
    Lainanhoitomaksu

   
3,65 % vuodessa
    todellinen vuosikorko

   
27,96% - 47,77%

Luottosopimuksen nimelliskorko on 19,90 % vuodessa.

Tyypillisen 300 euron kertalainan takaisinmaksettava summa on 320,82€ (sis. kulut ja korot).

Arkilaina – edullinen pikalaina verkosta

Rahantarve ei tule kello kaulassa, ja silloin pikalaina on varteenotettava vaihtoehto. Blue Financen Arkilaina on pikalaina suomalaisen arkeen, akuuttiin tarpeeseen ja yllättäviin kuluihin. Täyttämällä hakemuksen voit hakea lainaa 100 – 500 euroa kerrallaan. Lainoja voi olla useampi samanaikaisesti, mutta lainojen yhteissumma saa olla yhteensä enintään 900 euroa. Maksa pikalaina takaisin neljän kuukauden aikana joustavasti maksuerissä.

Blue Financen Arkilainassa on kohtuullinen korko ja hyvät ehdot. Pikalainan hakeminen on maksutonta. Lainahakemus on täysin sähköinen. Hakiessasi pikalainaa, et tarvitse mitään liitteitä. Luottopäätöksen saat hetkessä!

Arkilaina kiireiseen arkeen

Kun arki yllättää ja tarvitset pikalainaa heti, Blue Financen laina on edullinen ja luotettava vaihtoehto. Voit hakea pikalainaa 100 – 500 euroa kerrallaan. Pikalainoja voi olla useampi samanaikaisesti, mutta lainojen yhteissumma voi olla yhteensä enintään 900 euroa. 

Hakemuksen täyttäminen on yksinkertaista ja täysin maksutonta. Hakiessasi pikalainaa et tarvitse mitään liitteitä. Hakuprosessi vaatii vain henkilöllisyytesi varmistamisen verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. Hakulomake neuvoo kohta kohdalta eteenpäin. Luottopäätöksen saat hetkessä. Pikalainan hakeminen ei ole koskaan aiemmin ollut näin helppoa.

Blue Finance on suomalainen, vastuullinen ja luotettava yritys. Palvelumme kehitystyö tehdään Suomessa, ja siksi osaamme tarjota juuri suomalaiseen arkeen sopivaa lainaa. Arkilainassa on myös kohtuullinen korko ja hyvät ehdot. Usein pieni pikalaina on myös edullisempi kuin moni luottokortti.

PIKALAINAN myöntämisen ehdot

Blue Finance on vastuullinen luotonmyöntäjä, ja meille on tärkeää, että taloutesi säilyy tasapainossa jatkossakin. Kun saamme lainahakemuksesi, teemme luottopäätöksen, jonka pohjalta myönnetty summa maksetaan tilillesi.

Voit saada PIKALAINAA, jos

    sinulla ei ole maksuhäiriöitä
    olet vähintään 18-vuotias
    sinulla on säännölliset tulot
    vakituinen osoitteesi on
   
Suomessa

Pikalaina tuo joustoa arkeen

Jos akuutti rahantarve yllättää ja arkea helpottava pikalaina ei olisi pahitteeksi, valitse Arkilaina. Se on edullinen pikalaina, jota voit hakea suoraa mobiililaitteeltasi ilman liitteitä tai vakuuksia. Tarvitset vain nettiyhteyden sekä verkkopankkitunnukset, ja pikalaina on tililläsi hetkessä, jos haluat. Kun tarvitset pikalainaa, hae Arkilainaa.

Miksi Arkilaina?

 • Helppo laina hakea, helppo laina maksaa takaisin
 • Laina silloin, kun tarvitset lainaa heti
 • Täysin suomalainen laina
 • Jo yli 200 000 laina-asiakasta
 • Vakuudeton laina

Mikä on pikalaina?

 • Pikalainan saat käyttöösi nopeasti
 • Pikalaina haetaan netistä
 • Pikalaina on vakuudeton
 • Pikalainaan et tarvitse liitteitä tai takaajia

Kotimainen pikalaina

Kun etsit pikalainaa netistä, löydät valtavan määrän vaihtoehtoja. Välty yllätyksiltä ja valitse suomalainen pikalaina ja suomalainen rahoitusyritys, joka noudattaa Suomen lainsäädäntöä. Blue Finance on ollut suomalaisten arjen rahoittaja jo vuodesta 2011, ja olemme rahoittaneet yli 200 000 suomalaisen arkea.

Joustava pikalaina ilman vakuuksia

Blue Financen Arkilaina on vakuudeton pikalaina. Ilman vakuuksia myönnetty pikalaina tarkoittaa, ettet tarvitse lainallesi vakuuksia tai takaajia. Meille riittää, että täytät lainahakemuksen. 

Vakuudeton pikalaina mahdollistaa myös vaivattoman lainahakemuksen täytön, sillä pikalainaa hakiessasi et tarvitse mitään liitteitä. Pikalainan hakeminen on myös turvallista, sillä kaikki palvelumme toimivat tietosuojatussa ympäristössä.

Blue Finance on suomalainen yritys. Noudatamme toiminnassamme aina Suomen lakia ja meillä on Aluehallintoviraston virallinen lupa myöntää kuluttajaluottoja

Myönteinen lainapäätös ja palveluun kirjautuminen eivät velvoita sinua nostamaan lainaa.

Arkilainan myöntämisen ehdot

Voit saada Arkilainaa, jos 

  • sinulla ei ole maksuhäiriöitä
  • olet vähintään 18-vuotias
  • sinulla on säännölliset tulot
  • vakituinen osoitteesi on Suomessa.

Blue Finance vastuullinen luotonmyöntäjä, ja meille on tärkeää, että taloutesi säilyy tasapainossa jatkossakin. Kun saamme lainahakemuksesi, teemme luottopäätöksen, jonka pohjalta myönnetty summa maksetaan tilillesi. Pikalainaa ei myönnetä luottotiedottomalle.

Nopea pikalaina jokaiselle verkossa

Arkilaina, pikalaina suomalaiseen arkeen,  on haettavissa helposti ja kätevästi vaikka mobiililaitteellasi sieltä,  missä ikinä oletkin, ja saat lainapäätöksen hetkessä ruudullesi. Se siis todellakin on nopea pikalaina, joka sopii kaikkiin elämäntilanteisiin. Pikalaina järjestyy nopeasti verkkohakemuksella mistä maailman kolkasta tahansa. Blue Financen laina on nopea pikalaina jokaiselle, joka läpäisee luottokartoituksemme. Myönteisen luottopäätöksen jälkeen, pikalaina on pian sinun.

Asiakkaanamme saat parhaimman mahdollisen palvelun, emmekä jätä sinua ikinä pimentoon. Sinun on vaivatonta tulla asiakkaaksemme, sillä voit hakea pikalainaa ilman vakuuksia tai työläitä liitteitä. Joskus on pakko saada pikalaina nopeasti, valitse silloin Blue Financen Arkilaina. Se on pikalaina, joka on korvannut kalliit pikavipit edullisena lainana. Hae vaikka 300 euron pikalaina, ja maksa se joustavasti takaisin erissä neljän kuukauden aikana. Se on erinomainen tapa saada rahaa nopeasti. Valitettavasti pikalaina ei ole myönnettävissä luottotiedottomalle.

Blue Finance - Arkilaina - lainaa ilman vakuuksia - pikavippi - joustoluotto - lainaa heti - laina nopeasti

Pikalaina sinun tarpeeseen

Elämä yllättää, Arkilaina ei – se on pikalaina elämän yllättäviin käänteisiin ja arjen rahoitukseen. Me Blue Financella haluamme taata sinulle mahdollisimman yksinkertaisen ja läpinäkyvän lainakokemuksen elämän käänteissä. Voit siis huoletta kääntyä puoleemme silloin, kun pikalaina on ainoa vaihtoehto – oli tarpeesi sitten arjen rahoittaminen tai juhlan järjestäminen, haet pikalainaa nopeasti ja helposti verkkosivuillamme. Takaamme, että hakeminen on helppoa ja takaisin maksaminen vaivatonta. Lisäksi voimme luvata, että toimimme läpinäkyvästi kaikkien asiakkaidemme kanssa. Pikalaina ei siis tuo sinulle yllätyksiä.

Voiko pikalaina olla turvallinen?

Pikalaina kuulostaa kenties jopa liian helpolta ollakseen totta.  Herääkin kysymys,  voiko lainan hakeminen netistä olla  turvallista? Lainanmyöntäjiä on moneen lähtöön, Blue Finance on kuitenkin suomalaisen lainanhakijan varma valinta. Lainapalvelumme on suunniteltu helpoksi ja luotettavaksi, ja Arkilainan hakeminen on täysin turvallista ja luottamuksellista helpolla nettihakemuksellamme. Käytämme hakemuksellamme vahvaa tunnistautumista, ja tietoturvamme on huippuluokkaa. Pikalaina järjestyy siis huoletta, oli rahan tarpeesi sitten mikä tahansa. Käsittelemme henkilötietojasi kuluttajasuojalain mukaisesti, ja pidämme huolen siitä, että olemme läpinäkyviä lainaasi liittyvistä kuluista ja maksuista. Lainan hakeminen netistä ei ole koskaan ollut näin turvallista!

BLUE FINANCE ON

 • suomalainen
 • rahoittanut arkea ja myöntänyt lainaa vuodesta 2011
 • palvellut lähes 200 000 asiakasta
 • laajentanut toimintansa jo kolmeen maahan
 • Turun suurin veronmaksaja

Helppo ja luotettava lainahakemus - kaikille sopiva pikalaina

Lainahakemukset voivat tuntua vaikeilta ja monimutkaisilta täyttää, ja hakemuslomakkeiden sivut tuntuvat monesti loputtomilta. Hakemuksilla saatetaan vaatia vakuuksia tai takaajia, mutta ei Blue Financella! Arkilaina on nopea pikalaina ja hakemus on helppo täyttää, koska emme vaadi vakuuksia, takaajia, emmekä ylimääräisiä liitteitä.

 Saat haettua netistä pikalainaa nopeasti ja turvallisesti vahvan tunnistautumisen avulla. Pyydämme sinulta vain välttämättömät tiedot, jotta voimme tarjota sinulle juuri oikean summan pikalainaa nopeasti –  ja hoitaa asiakkuuttasi niin hyvin kuin mahdollista myös jatkossa.

 Voit siis helposti täyttää lainahakemuksemme alle viidessä minuutissa, ja pikalaina tulee tilillesi vaikka heti.

Tule asiakkaaksemme vaikka kotisohvalta

Meille voit tulla asiakkaaksi juuri sellaisena kuin olet. Saat parasta palvelua ja ensiluokkaisen lainakokemuksen riippumatta taustoistasi. Pikalaina sopii hyvin äkilliseen rahantarpeeseen tai vaikka perusarjen rahoittamiseen ja voit täyttää yksinkertaisen ja nopean verkkohakemuksen turvallisesti vaikka kotisohvallasi. 

Laina-asioiden hoito onnistuu myös helposti vaikka kotisohvalta käsin oma.bluefinance-asiakasportaalimme kautta, josta näet pikalainasi avoimen saldon sekä laskujesi ajankohtaiset tiedot. Voit täyttää lainahakemuksemme suoraan netissä, eikä sinun tarvitse missään vaiheessa asiakkuuttasi asioida pankissa, taikka edes postilaatikolla.  Lainan hakeminen ja hallinnoiminen ei ole koskaan ollut näin helppoa!  Rahoita arkesi Arkilainallamme, ja täytä lainahakemus netissä heti – pikalaina on tililläsi hetkessä.

Millainen kuluttaja olet?

Pysyt ajan tasalla laskuistasi

Kun sinulle on myönnetty pikalaina, saat kopion luottosopimuksesta, josta löydät kaiken tarvittavan tiedon koskien lainasi korkoa sekä takaisinmaksua, emmekä poikkea luottosopimuksen sisällöstä missään vaiheessa asiakkuutta. Pikalainan erämaksutaulukko muodostuu  oma.bluefinance-palveluun jo heti lainan myöntämisen jälkeen, ja pääset tarkastelemaan lainasi tietoja heti asiakasportaalistamme. Saat halutessasi laskusi myös postitse. Voit milloin vain tarkistaa laskusi loppusummat tai eräpäivät omilta sivuiltasi, etkä jää koskaan pimentoon tulevien laskujesi summista. Kun saat mahdollisuuden suunnitella tulevien kuukausien menot hyvin, pikalaina on myös nopea maksaa takaisin. Asiakaspalvelumme Pauli pitää huolen siitä, että pysyt ajan tasalla tulevista eräpäivistä sekä maksuista.

Jos etsit luotettavaa sekä läpinäkyvää lainanmyöntäjää, jolta järjestyy pieni pikalaina heti, Blue Finance on oikea valinta.

Kun haussa on hyvä pikalaina, valitse vaihtoehdoista paras

Internetissä on paljon lainavertailusivustoja, jotka suosittelevat tarpeisiisi parhaiten sopivaa pikalainaa. Luotonmyöntäjiä löytyy verkosta pilvin pimein, joten kannattaa vertailla, mistä lainaa hakee. Blue Finance on kotimainen ja turvallinen luotonmyöntäjä. Lisäksi lainapalvelumme on nopea, ja lainahakemuksemme on yksinkertainen sekä turvallinen. Palvelumme on asiakaslähtöistä ja toimimme aina läpinäkyvästi niin lainaehtojen kuin korkojen sekä kulujen suhteen. Emme tarjoa vain pikalainaa, vaan myös helppoa lainanhallintaa! Kun mietit, mistä pikalaina on hyvä hakea, valitse Blue Finance – turvallinen ja nopea luotonmyöntäjä. 

Arkilaina on pikalaina, joka antaa sinulle mahdollisuuden saada lainaa nopeasti ilman ylimääräistä säätöä, kohtuullisella korolla. Lisäksi Arkilainan lainasumma on aina kohtuullinen, joten se on helppo maksaa takaisin. Pikalaina voi siis todellakin olla parempi vaihtoehto, kuin jatkuvassa käytössä oleva luottokortti, joka voi olla Arkilainaa kalliimpi vaihtoehto. 

Luottokorttien kulut voivat myös yllättää: pienellä printillä sopimuksissa mainitut laskutus-, korko- ja käsittelykulut syövät helposti suuren osan lainan takaisinmaksuerästä. Arkilainassa ei sen sijaan ole yllättäviä sivukuluja, ja maksat sen aina takaisin neljän kuukauden kuluessa. Emme myöskään koskaan myönnä sinulle lainaa enempää, kuin mitä pystyisit maksamaan takaisin.

Blue Finance - Arkilaina - lainaa ilman vakuuksia - pikavippi - joustoluotto - lainaa heti - laina nopeasti

Ei piilokuluja – pikalaina on sinun nopeasti

Kun haet pikalaina,  lainan kokonaiskustannusten laskeminen voi olla haastavaa, sillä rahan tarve tulee usein aivan yllättäen. Läpinäkyvyys lainaa myönnettäessä on meille tärkeää, ja siksi me Blue Financella olemme kehittäneet lainapalvelumme mahdollisimman läpinäkyväksi ja selkeäksi. 

Lainahakemus on helppo ja nopea täyttää, pikalaina on tililläsi hetkessä ja pääset kirjautumaan lainahakemuksen tehtyäsi heti asiakasportaaliimme, oma.bluefinance-palveluun. Asiakasportaalista voit seurata pikalainasi hyväksymisprosessia, valita vapaaehtoisia lisäpalveluita ja tarkastella laskujasi. Kaikki lainan kulut on lueteltu luottosopimukselle, jonka saat jo hakemusvaiheessa itsellesi.  Voit aina tarkistaa lainasi avoimen saldon ja laskujesi ajankohtaisen tilanteen turvallisesti vahvan tunnistautumisen ansiosta. Kätevää!

Sinun on mahdollista lisätä lainahakemuksellesi myös vapaaehtoisia lisäpalveluita, joidenka myötä voit esimerkiksi nopeuttaa pikalainan maksua. Saat lainapäätöksen sekä rahat tilillesi nopeasti myös normaalilla käsittelyajalla, ilman lisämaksuja. Laskuille ei lisätä ylimääräisiä kuluja, ja voit tarkastaa kaikki mahdolliset kulut hinnastostamme. Lainasi laskut muodostuvat heti lainan hyväksymisen jälkeen, ja voit jo etukäteen tarkastella laskujen saldoja sekä sisältöjä. Pikalaina helpottaa arkea huomattavasti, eikä sinulle ilmesty uusia, yllättäviä kuluja pikalainan takaisinmaksuvaiheessakaan. 

Asiakasportaalimmekaan ei kuitenkaan taivu vielä aivan kaikkeen, ja ongelmatilanteissa voitkin olla yhteydessä asiakaspalveluumme. Asiakaspalvelumme päivystää sähköpostitse ja puhelimitse Turusta käsin jokaisena arkipäivänä.

Onko Arkilaina minua varten?

Arkilaina on pikalaina suomalaiseen arkeen. Vaikka elämässä menisikin muuten hyvin, joskus voi tulla tilanne, jossa pienelle lainalle olisi tarvetta. Jos vaikkapa auto jättää tien päälle juuri silloin kun tili alkaa näyttää tyhjältä ja palkkapäivään on vielä aikaa. Pikalainalle on varmasti jokaisella joskus tarvetta. Onneksi on  Arkilaina,  pikalaina kaikkien suomalaisten lainan tarpeisiin. Lainapalvelumme kehitystyö tehdään Suomessa, varmistaaksemme, että palvelumme on kehitetty juuri suomalaiseen rahantarpeeseen. 

Sinun ei tarvitse omistaa mitään, eikä todistella meille sitä, että saat lainasi maksettua takaisin. Sen sijaan luotamme siihen, että kun sinulla on luottotiedot kunnossa, säännölliset tulot ja asut Suomessa, pystyt maksamaan pikalainan takaisin ajallaan.

Arkilaina on siis kaikille sopiva vaihtoehto, sillä sen hakeminen on helppoa ja pikalaina tilille järjestyy nopeasti ilman turhaa paperien täyttelyä. Arkilaina on erinomainen vaihtoehto, kun pitää saada pikalainaa nopeasti, ilman lainaneuvotteluja ja ylimääräisten liitteiden toimittamista.

Mitä lainan ottaminen maksaa?

Blue Finance toimii luotettavasti ja läpinäkyvästi. Meille on tärkeää, että tiedät, mistä maksat. Pikalainaa hakiessa on tärkeää ymmärtää, millaisiin ehtoihin sitoutuu. Pikalainan hakeminen on kuitenkin täysin maksutonta, eikä sinun ole pakko välittömästi tarttua lainatarjoukseen, jonka saat tehtyäsi hakemuksen.

Täyttämällä hakemuksen voit hakea lainaa 100 – 500 euroa kerrallaan. Lainoja voi olla useampi samanaikaisesti, mutta lainojen yhteissumma voi olla yhteensä enintään 900 euroa. Saat siis pikalainaa nopeasti, ja maksat takaisin neljän kuukauden aikana joustavasti maksuerissä. Luottosopimuksen nimelliskorko on 19,90 % vuodessa.

Arkilaina on hyvin edullinen ja nopea pikalaina, jonka kulut on aina esitetty selkeästi etukäteen, ennen kuin päätät tarttua lainatarjoukseen. Esimerkiksi tyypillinen 300 euron suuruinen pikalaina kustantaa korkoineen ja kuluineen 320,82€.

Korotonta lainaa ei olekaan, mutta me haluamme pitää korot ja takaisinmaksuajan kohtuullisina, jotta pikalaina ei horjuttaisi talouttasi. Maksa pikalaina nopeasti takaisin ja jatka elämääsi niin kuin ennenkin – saattaa olla, että tulevaisuudessakin pikalaina tulee uudelleen tarpeeseen. Silloin tiedät, että voit taas kääntyä meidän puoleemme ja hakea Arkilainaa.

Miten pikalaina maksetaan takaisin?

Meille on tärkeää, että pikalaina on nopea ja helppo maksaa takaisin. Siksi laina-aika Blue Financella on neljä kuukautta ja lainasummasi jaetaan eriin tälle ajalle. Voit halutessasi lyhentää lainaasi suuremmalla summalla, kuin mikä laskun kuukausierä on. Sinulla on myös mahdollisuus maksaa pikalaina nopeasti takaisin kokonaisuudessaan jo ennen eräpäivää. 

Laskun eräpäivää ei valitettavasti voi siirtää, mutta se on kuitenkin joustava. Suorituksesi ehtii kirjautua meille ajallaan, jos maksat sen seitsemän päivän sisällä eräpäivästä. Jos laskusi sattuisi erääntymään, voit vielä maksaa laskun huomautuslaskun tiedoilla. Mikäli myös huomautuslasku jää maksamatta, siirtyy lasku perintään automaattisesti. Tässä tapauksessa laskuun lisätään myös perintäkulut.

Laskusi ajantasaiset tiedot ovat aina tarkistettavissa verkkopalvelussamme. Palvelustamme oma.bluefinance pystyt tarkistamaan laskun eräpäivän lisäksi muun muassa menneet ja tulevat maksut, sekä lainasi tämänhetkisen saldon.

Voit hakea lainaa nopeasti yhdellä hakemuksella 100–500 euroa kerrallaan. Sinulla saa olla useampi pikalaina samanaikaisesti, mutta niin, että lainojen yhteissumma ei koskaan ylitä 900 euroa.

Blue Finance - Arkilaina - lainaa ilman vakuuksia - pikavippi - joustoluotto - lainaa heti - laina nopeasti - luotto - edullinen laina

Miten toimin, kun haluan pikalainaa nopeasti?

Hajosiko pesukone tai tietokone? Tai kadotitko lompakkosi ja joudut uusimaan sen sisällön? Elämässä tapahtuu usein sellaisia asioita, joiden hoitamiseen tarvitsee nopeasti pikalainaa, jotta tilanne palautuu normaaliksi. Sitä varten pikalainat ovat kehitetty. Blue Financen Arkilaina on pikalaina äkilliseen rahantarpeeseen ja se on mahdollista saada tilille hetkessä.

Kun lainan tarve yllättää, varaa siis verkkopankkitunnukset käden ulottuville ja klikkaile itsesi kotisivuillemme. Lainahakemus on helppo ja nopea täyttää netissä, voit siis tehdä sen missä vain: autossa, mökillä, matkalla, kotisohvalla… Kun raha-asiat pyörivät mielessä, niille ei ole aikaa eikä paikkaa. Hakemus ohjaa sinua automaattisesti ja näet jatkuvasti sivun oikeassa reunassa, mitä hakemasi pikalaina korkoineen ja kuluineen kustantaa.

Täytä siis tietosi, tunnistaudu ja lähetä hakemus turvallisen verkkopalvelumme kautta. Lainapäätös saapuu hetkessä ja halutessasi myönteisen luottopäätöksen jälkeen pikalaina on nopeasti, jopa tunneissa, tililläsi. Älä siis turhaan aikaile, vaan hae pikalaina nopeasti Blue Financen verkkopalvelussa. Se on helppoa, eikä sinun tarvitse lähteä pikalainan perässä mihinkään. 

Voit hakea pikalainaa verkossa mistä tahansa maailman kolkasta. Blue Finance myöntää pikalainaa jokaiselle, joka läpäisee luottokartoituksemme, ja saat pikalainaa ilman vakuuksia. Asiakkaanamme saat parhaimman mahdollisen palvelun, emmekä jätä sinua ikinä pimentoon. Sinun on helppo tulla asiakkaaksemme, sillä voit hakea lainaa nopeasti ilman vakuuksia tai vaikeita liitteitä. Tarvitset vain verkkopankkitunnukset ja muutaman minuutin aikaa. Jos haluat saada nopeasti pikalainaa, valitse silloin Blue Financen Arkilaina. Se pienlaina, joka on korvannut kaikki kalliit pikavipit edullisena pikalainana. Hae pikalainaa nopeasti vaikka 100 euroa, ja maksa se joustavasti takaisin erissä neljän kuukauden aikana.

Nopea pikalaina palveluntarjoajalta, johon voit luottaa

Blue Finance on täysin suomalainen, 2011 perustettu Turussa toimiva lainanmyöntäjä.  Rahoitusyhtiöitä ja lainanmyöntäjiä on monenlaisia. Blue Finance noudattaa lainoja myöntäessään poikkeuksetta hyvää luotonmyöntötapaa sekä Suomen lakia. Pyrimme aina toimimaan läpinäkyvästi sekä vastuullisesti, ja siksi asiakaskokemus on meille erityisen tärkeää. 

Olemme suunnitelleet hakemuksemme sekä asiakaspalvelumme toimimaan juuri sinun tarpeitasi kunnioittaen, ja rahoitusteknologiamme on parasta mahdollista. Takaamme, että saat pikalainaa helposti sekä joustavasti, ja asiakkaanamme voit aina kääntyä luotettavan ja nopean asiakaspalvelumme puoleen. Blue Finance on palvellut jo 200 000 asiakasta menestyksekkäästi, ja haluamme sinut osaksi tyytyväisiä asiakkaitamme.

Monta syytä hakea pikalainaa

Pikalainan hakeminen ei ole ollut koskaan näin nopeaa ja helppoa. Blue Financen lainapalvelu on nykyaikainen ja tarjoaa pikalainaa nopeasti ilman monimutkaisia hakemuksia. Blue Finance on myös luotettava lainantarjoaja, sillä se toimii täysin läpinäkyvästi. Pikalaina auttaa hetkelliseen rahantarpeeseen, mutta se ei tarkoita sitä, että lainaehdot jäisivät sinulta missään vaiheessa pimentoon. Arkilainan kokonaiskorko on tiedossasi koko hakemusprosessin ajan ja tiedät jo hakemusta täyttäessäsi, mitä lainastasi maksat. 

Blue Finance on suomalainen rahoitusyhtiö, joka toimii Turussa. Arkilaina on helpottanut jo yli 200 000 suomalaisen arkea. Suomalaiseen lainanmyöntäjään on helppo luottaa. Pikalaina on vaivaton maksaa takaisin, sillä saat jaettua summan neljälle kuukaudelle, eikä yllättäviä kuluja tule. 

Panostamme ylivertaiseen asiakaskokemukseen ja autamme sinua mielellämme myös henkilökohtaisesti Turussa sijaitsevasta asiakaspalvelustamme käsin. Pyrimme tekemään asiakaskokemuksesta mahdollisimman miellyttävää ja helppoa, oma.bluefinance-verkkopalvelumme avulla. 

Kun siis tarvitset arkeasi helpottavaa pikalainaa, hae Arkilainaa – se on pikalaina nykyaikaiseen suomalaiseen arkeen.

BLUE FINANCE ON 

 • suomalainen
 • rahoittanut arkea vuodesta 2011
 • palvellut yli 200 000 asiakasta
 • laajentanut toimintansa jo neljään maahan
 • Turun suurin veronmaksaja

 

Blue Finance - Arkilaina - lainaa ilman vakuuksia - pikavippi - joustoluotto - lainaa heti - laina nopeasti

Onko Arkilaina minua varten?

Jos sinulla on suomalainen henkilötunnus, olet täysi-ikäinen, asut vakituisesti Suomessa ja sinulla on säännölliset tulot, voit milloin tahansa hakea Arkilainaa. Se on hyvä ratkaisu äkilliseen rahantarpeeseen, kun tarvitset pikalainaa nopeasti. Luottotiedottomalle Arkilainaa ei voida myöntää. 

Arkilaina on edullinen pikalaina, joka on suunniteltu kaikkiin tarpeisiin. Lainasumma on kohtuullinen ja pikalaina on helppo ja nopea hakea verkkopalvelun välityksellä. Oli elämäntilanteesi mikä tahansa, Arkilaina on luultavasti se oikea vaihtoehto, kun tarvitset lainaa nopeasti. 

Älä siis epäröi, jos elämäntilanteesi on sellainen, että pikalaina helpottaisi arkeasi. Ota verkkopankkitunnukset esille ja hae Arkilainaa tästä.

Blue Finance - pikalaina - Arkilaina - lainaa ilman vakuuksia - pikavippi - joustoluotto - lainaa heti - laina nopeasti (2)

Näin haet lainaa

Valitse summa
Täytä hakemus
tunnistaudu
Lainapäätös
asiakasta
suomalainen
vuodesta

Yritys

Blue Finance Suomi Oy
Linnankatu 18, 20100 Turku

info@bluefinance.fi

Y-tunnus: 3105036-9

Huom! Osoitteessa ei ole asiakaspalvelupistettä.

Blue Finance on

   suomalainen
   rahoittanut arkea vuodesta 2011
    palvellut yli 200 000
   
asiakasta
    laajentanut toimintansa
   
 jo neljään maahan
    aina asiakaskokemus
   
edellä

Asiakaspalvelu

Ystävälliset asiakaspalvelijamme ovat täällä Sinua varten. Vastaamme puheluihin ja sähköposteihin arkisin klo 8–18.

060 0303 060

1,95€/min + pvm/mpm

Vieritä ylös