Blue Finance – yritysrahoitus

Arkilaina | Blue Finance

ARKILAINA

– suomalainen pikavippi

KATSO HINTA!

Lainan korko 5,38 €
Tilinhoitomaksu 5,00 €
YHTEENSÄ 110,38 €
HAE LAINAA
Vuosikorko 19,90 %
Todellinen vuosikorko 47,77 %

Lainan takaisimaksuaika on enintään 4kk
Lainan korko 10,60 €
Tilinhoitomaksu 5,00 €
YHTEENSÄ 215,60 €
HAE LAINAA
Vuosikorko 19,90 %
Todellinen vuosikorko 34,48 %

Lainan takaisimaksuaika on enintään 4kk
Lainan korko 15,82 €
Tilinhoitomaksu 5,00 €
YHTEENSÄ 320,82 €
HAE LAINAA
Vuosikorko 19,90 %
Todellinen vuosikorko 30,27 %

Lainan takaisimaksuaika on enintään 4kk
Lainan korko 21,01 €
Tilinhoitomaksu 5,00 €
YHTEENSÄ 426,01 €
HAE LAINAA
Vuosikorko 19,90 %
Todellinen vuosikorko 28,20 %

Lainan takaisimaksuaika on enintään 4kk
Lainan korko 26,27 €
Tilinhoitomaksu 6,00 €
YHTEENSÄ 532,27 €
HAE LAINAA
Vuosikorko 19,90 %
Todellinen vuosikorko 27,96 %

Lainan takaisimaksuaika on enintään 4kk
Blue Finance - Arkilaina

Todellinen vuosikorko on ilmoitettu ja laskettu oikeusministeriön asetuksen 1123/2016 ja sen liitteiden mukaisesti.

Arkilaina
100 - 500 €

    Laina-aika 4 kk
    Lainanhoitomaksu

   
3,65 % vuodessa
    todellinen vuosikorko

   
15,80% - 33,79%

Aikavälillä 1.1. – 30.9.2021 tarjottava nimelliskorko on 9,9 % vuodessa. Tämän jälkeen luottosopimuksen mukainen nimelliskorko on 20 % vuodessa.

Tyypillisen 300 euron kertaluoton takaisin maksettava summa 313,58 € (sis. kulut ja korot).

Arkilaina – edullinen pikavippi verkosta

Rahantarve ei tule kello kaulassa, ja silloin pikavippi on varteenotettava vaihtoehto. Blue Financen Arkilaina on turvallinen pikavippi suomalaisen arkeen, akuuttiin tarpeeseen ja yllättäviin kuluihin. Hakemuksen täyttämällä sinun on mahdollista hakea 100 – 500 euron suuruinen pikavippi kerrallan. Sinulla voi olla useampi pikavippi samanaikaisesti, mutta niiden yhteissumma voi olla korkeintaan 900 euroa. Maksa pikavippi takaisin neljän kuukauden aikana joustavasti maksuerissä.

Arkilaina on laina, jossa on kohtuullinen korko ja hyvät ehdot. Sen hakeminen on maksutonta. Verkkohakemus on täysin sähköinen, eikä sen täyttämiseen tarvita mitään liitteitä. Luottopäätöksen saat hetkessä –ja pian arkea helpottava pikavippi kilahtaa tilille!

Turvallinen pikavippi

Kun arki yllättää ja tarvitset lainaa, Blue Financen Arkilaina on edullinen ja luotettava laina. Pikavippi on aina  100 – 500 euron suuruinen. Sinulla voi olla useampi pikavippi  samanaikaisesti, mutta niiden yhteissumma saa olla yhteensä enintään 900 euroa. 

Hakemuksen täyttäminen on yksinkertaista ja täysin maksutonta, eikä sen täyttämiseen tarvita mitään liitteitä. Hakuprosessi vaatii vain henkilöllisyytesi varmistamisen verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. Hakulomake neuvoo sinua kohta kohdalta eteenpäin. Luottopäätöksen saat hetkessä. Pikavipin hakeminen ei ole koskaan aiemmin ollut näin helppoa ja turvallista yhtä aikaa.

Blue Finance on suomalainen, vastuullinen ja luotettava yritys, jolta löytyy täydellinen pikavippi joka tilanteeseen. Palvelumme on kehitetty Suomessa, ja siksi meillä on tarjota juuri suomalaiseen arkeen sopiva pikavippi. Blue Financelta löytyy turvallinen pikavippi joka tilanteeseen. Arkilainassa on myös kohtuullinen korko ja hyvät ehdot. Arkilaina onkin edullisempi, kuin moni luottokortti.

Arkilainan myöntämisen ehdot

Blue Finance vastuullinen luotonmyöntäjä, ja meille on tärkeää, että taloutesi säilyy tasapainossa jatkossakin – myös silloin, kun pikavippi on aika maksaa takaisin. Kun saamme lainahakemuksesi, teemme luottopäätöksen, jonka pohjalta myönnetty pikavippi maksetaan tilillesi.

Voit saada Arkilainaa, jos

    sinulla ei ole maksuhäiriöitä
    olet vähintään 18-vuotias
    sinulla on säännölliset tulot
    vakituinen osoitteesi on
   
Suomessa

Arkilaina on pikavippi, joka tuo joustoa arkeen

Jos haussasi on vaivaton pikavippi arjen rahoittamiseen, valitse Arkilaina. Se on edullinen laina, jota voit hakea suoraa mobiililaitteeltasi ilman liitteitä tai vakuuksia. Tarvitset vain nettiyhteyden sekä verkkopankkitunnukset, ja saat halutessasi rahat tilille hetkessä. Kun tarvitset rahaa, hae arjen pikavippi meiltä.

Miksi Arkilaina?

 • Helppo hakea, helppo maksaa takaisin
 • Pikavippi, jota ei tarvitse kauan odotella
 • Täysin suomalainen rahoitusvaihtoehto
 • Jo yli 200 000 asiakasta
 • Ei monimutkaisia liitteitä tai vakuuksia

Mikä on pikavippi?

 • Pikavipin saat käyttöösi nopeasti
 • Pikavippi haetaan netistä
 • Pikavippi on vakuudeton
 • Pikavippiin et tarvitse liitteitä tai takaajia

Kotimainen pikavippi

Kun etsit lainoja netistä, löydät valtavan määrän vaihtoehtoja. Vältyt yllätyksiltä, koska sinulla on mahdollisuus valita  suomalainen Arkilaina ja suomalainen rahoitusyritys, joka noudattaa Suomen lainsäädäntöä. Blue Finance on ollut suomalaisten arjen rahoittaja jo vuodesta 2011, ja olemme rahoittaneet yli 200 000 suomalaisen arkea.

Lainahakemus ja asiakasportaali netissä

Lainan hakeminen Blue Financelta on helppoa, mutta myös Blue Financen asiakkaana on helppoa. Asiakasportaalimme oma.bluefinance palvelee sinua vuorokauden ympäri. Verkkopalvelumme oma.bluefinance on oma sivusi, josta löydät aina ajantasaisen tiedon lainasta ja laskustaisi. Voit hallinnoida omia tietojasi ilman yhteydenottoa asiakaspalveluun. 

Oma.bluefinance-palvelussa voit

 • Seurata lainahakemuksesi tilannetta
 • Tarkastella laskujasi
 • Hallinnoida omia tietojasi
 • Hakea lisää lainaa

Blue Financelta järjestyy laina nopeasti, mutta myös hakemasi lainan hallinta on helppoa ja kätevää. Pääset kirjautumaan oma.bluefinance-palveluun heti lainan haun jälkeen, ja voit seurata pikavipin käsittelyprosessia suoraan omilta sivuilta. Halutessasi voit valita pikavipillesi lisäpalveluja vielä käsittelyaikanakin.

Arkilaina on joustava pikavippi ilman vakuuksia

Blue Financen Arkilaina on vakuudeton laina. Laina ilman vakuuksia tarkoittaa, ettet tarvitse lainallesi vakuuksia tai takaajia. Meille riittää, että täytät lainahakemuksen. Vakuudeton pikavippi mahdollistaa myös vaivattoman lainahakemuksen täytön, sillä emme tarvitse mitään liitteitä hakemusta täytettäessä tai jälkikäteen. Lainan hakeminen on myös turvallista, sillä kaikki palvelumme toimivat tietosuojatussa ympäristössä.

Blue Finance on suomalainen yritys. Noudatamme toiminnassamme aina Suomen lakia ja meillä on Aluehallintoviraston virallinen lupa myöntää kuluttajaluottoja.

Myönteinen lainapäätös ja palveluumme kirjautuminen eivät velvoita sinua nostamaan pikavippiä.

Mikä on pikavippi?

Pikavipillä tarkoitetaan nopeasti tilille maksettavaa vakuudetonta kulutusluottoa. Pikavippi ei vaadi asiakkuutta minkään tietyn pankin kanssa. Pikavipin voit saada nopeasti tilille puhelimellasi. 

Pikavippiä hakiessasi sinun ei tarvitse määritellä luotonmyöntäjälle mihin aiot rahat käyttää, toisin kuin monissa pankkien tarjoamissa luotoissa. 

Pikavipit ovat saaneet alkunsa Yhdysvalloissa nimellä “payday loans”, joka tarkoitti palkkatodistusta vastaan saatavaa pienen summan ja lyhyellä aikavälillä takaisin maksettavaa lainaa. Suomeen pikavipit rantautuivat vuonna 2005, ja ovat sen jälkeen muuttuneet moneen otteeseen ja aina kuluttajaa ajatellen parempaan suuntaan. Monella onkin käsitys, että pikavipit ovat täynnä piilokuluja, ja korot hipovat pilviä. Näin saattoi ollakin, – silloin vuosia sitten. Nykypäivänä lainsäädäntö suojelee kuluttajaa tässä paremmin ja luotontarjoajista on tullut vastuullisempia. Pikavippi ei siis nykyään enää juurikaan eroa pankin tarjoamasta kulutusluotosta, muuten kuin nopeudellaan, koska pikavippi järjestyy tilillesi jopa tunneissa.

Milloin pikavippi kannattaa?

Joskus akuutti rahantarve yllättää jokaisen. Tähän tarpeeseen on keksitty ratkaisuksi Arkilaina, jonka voit saada nopeasti tilille puhelimellasi. Suurimmalla osalla on käytössään joku kulutusluotto, eli luottojen hakeminen ja niiden takaisin maksaminen on arkipäivää. Kaikilla tulee eteen tilanteita, joissa sen hetkinen taloudellinen tilanne ei jousta riittävän paljon tarpeeseen nähden. Tiedät rahaa olevan tulossa pian, mutta tarvitset rahaa juuri nyt. Laina voisi olla tarpeen esimerkiksi erääntyviin maksuihin? Hajosiko pyykinpesukone tai auto? Etenkin kodinkoneet tuntuvat hajoavan aina kaikki samaan aikaan. Osuiko silmääsi juuri unelmiesi käsilaukku, tai oletko loman tarpeessa? Siinä muutama esimerkki tilanteista, joissa nopea pikavippi on stressivapaa ratkaisu. Kun siis haluat säästyä ylimääräiseltä vaivalta ja stressiltä, sekä ratkaista rahantarpeen nopeasti, on Arkilaina hyvä ratkaisu. 

Toki voit myös käyttää pikavippiä säännöllisesti tavallisen kulutusluoton tapaan. Mikä ikinä palveleekaan juuri sinun tarvettasi kaikkein parhaiten.

Miten pikavippi toimii?

Pikavippi on nopea ja helppo ratkaisu akuuttiin rahantarpeeseen. Jos pikavippi saattaisi tulla tarpeeseen, aloita täyttämällä lainahakemus verkkosivuillamme. Hakemuksen täyttäminen on yksinkertaista, tarvitset vain muutaman minuutin ja verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenteen. Et tarvitse hakemusta täyttäessäsi mitään liitteitä. Voit täyttää hakemuksen puhelimellasi ja saat rahat tilillesi kahden arkipäivän kuluessa saatuasi myönteisen luottopäätöksen. Pikavippiä ei myönnetä luottotiedottomalle.

Kun haussa on helppo pikavippi, voit huokaista helpotuksesta. Prosessina pikavipin hakeminen on nimittäin vaivatonta verrattuna pankkien kulutusluottohakemusten täyttämiseen. Lainaa hakiessa on hyvä miettiä myös omaa takaisinmaksukykyä. Haluamme suojella asiakkaitamme ylivelkaantumiselta. Pikavippi ei välttämättä ole oikea ratkaisu, jos et esimerkiksi tiedä, milloin tilillesi on taas kilahtamassa tuloja.  

Voit maksaa lainan takaisin neljän kuukauden aikana joustavasti erissä. Pikavippiä voi halutessaan lyhentää halutessaan etukäteen sovittua suuremmalla summalla. Pikavippi voidaan maksaa myös kerralla pois.

Sopiva laina arkeen ja juhlaan

Arkilaina on arjen pikavippi, mutta voit hakea sitä jokaiseen tarpeeseen. Pieneen tai suureen. Arkeen tai juhlaan. Kiireeseen tai rauhoittumiseen. Rippijuhliin tai talvirenkaisiin. Se on sinun lainasi, jonka voit käyttää niin, miten parhaaksi näet. Me Blue Financella haluamme rahoittaa sinun unelmasi sekä arkesi, ja voit hakea pikavippiä kaikkeen rahantarpeeseen, milloin vain se on sinulle ajankohtaista. Lainapalvelumme on avoinna vuoden jokaisena päivänä kello 7–23, ja pikavippi tulee tilille nopeasti. 

Asiakkaanamme saat edullisen lainan lisäksi rahanarvoisia asiakasetuja sekä parasta mahdollista asiakaspalvelua. Olemmehan palvelleet jo melkein 200 000 tyytyväistä suomalaista asiakasta! Meillä palvelussa yhdistyy helppo lainanhaku, kätevä lainojen hallinta sekä aina auttavainen asiakaspalvelu ongelmatilanteissa. 

Blue Financen Arkilaina: 

 • Laina, jonka voit hakea vaikka kotisohvalta 
 • Summaltaan sopivan suuruinen pikavippi, joka on helppo maksaa takaisin
 • Luotettava pikavippi arkeen ja juhlaan suomalaiselta luotonmyöntäjältä
Blue Finance - Arkilaina - lainaa ilman vakuuksia - pikavippi - joustoluotto - lainaa heti - laina nopeasti

Miksi kannattaa valita Blue Financen pikavippi?

Olemme kotimainen ja luotettava luotonantaja, jolla on kokemusta arjen rahoittamisesta jo 10 vuoden ajalta. Palvelemme yli 200 000 asiakkaan kokemuksella.  Arvoihimme kuuluu mennä aina asiakas edellä, siitä syystä palvelumme on ystävällistä ja meillä on tarjota laina, jonka  korko on kilpailukykyinen. 

Haluamme vastata kuluttajan tarpeisiin ja tiedämme, että nopea laina voi tarjota avun  arjen toisinaan äkillisesti muuttuviin tilanteisiin.

Meillä Blue Financella myöskin tuotteet ovat selkeästi hinnoiteltuja ja helposti ymmärrettäviä, – joten säästyt yllättäviltä ja ahdistavilta piilokuluilta. Pankkeihin verrattuna Blue FiInancen tarjoama pikavippi on mutkattomampi ja nopeampi ratkaisu hetkelliseen rahantarpeeseen.

Blue Financen pikavipit eivät sisällä kohtuuttomia vaatimuksia ja lainoillamme on hyvät ehdot. Haluamme erottua joukosta positiivisesti vastuullisena, asiakaslähtöisenä ja läpinäkyvänä luotontarjoajana.

Helppokäyttöisestä verkkopalvelustamme pystyt milloin tahansa tarkistamaan seuraavan laskun eräpäivän ja jäljellä olevan velan määrän.

Kuka saa pikavipin?

Pikavippi voidaan myöntää täysi-ikäiselle Suomen kansalaiselle, jolla on vakituinen osoite Suomessa. Pikavippiä ei voida myöntää luottotiedottomalle. Haluamme varmistua asiakkaidemme takaisinmaksukyvystä, jonka vuoksi asiakkaalla ei tule olla maksuhäiriömerkintöjä. Edellytämme asiakkailtamme säännöllisiä tuloja. Näin suojelemme asiakkaitamme ylivelkaantumiselta. Haluamme olla vastuullinen ja asiakkaalle turvallinen luotonantaja.

Jos sinulla on maksuhäiriömerkintä, suosittelemme,  että ennen lainan hakemista odotat luottotietojesi palautuvan normaaleiksi.

Lainan hakeminen on maksutonta, eikä hakemuksen tekeminen sido sinua vielä mihinkään. Sinulla on mahdollisuus nostaa  100–500 euron suuruinen pikavippi kerrallaan. Sinulla saa olla useampi pikavippi samanaikaisesti, kuitenkin niin, että niiden yhteissumma ei ylitä 900 euroa.

Pikavipin saamiseksi tarvitset verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenteen, jotta henkilötietosi saadaan varmistettua.

Jos saat kielteisen lainapäätöksen, tarkoittaa se sitä, että jokin vaadittavista ehdoista ei täyty. Sinulla saattaa olla esimerkiksi merkintä luottorekisterissä, hakemuksessa oli virheitä tai puutteita, – tai sinulla on mahdollisesti edellisiä maksuja perinnässä. Voit uusia lainahakemuksen puolen vuoden välein.

Milloin on oikea hetki valita pikavippi?

Elämässä tapahtuu toisinaan yllättäviä asioita, eikä pankkitilin saldo valitettavasti aina ole aivan tilanteen tasalla. Pikavippi on tarkoitettu nopeaksi arjen pelastajaksi, jotta et jää pulaan tiukan paikan tullen. Pikavippi vastaa tänä päivänä pankkien joustoluottoa, mutta pikavipin saamiseksi ei tarvitse käydä lainaneuvotteluja. Sinun ei myöskään tarvitse kertoa, mihin aito rahasi käyttää, eikä toimittaa meille minkäänlaisia liitteitä.

Kaikki ei aina mene suunnitelmien mukaan: harva osaa ennustaa esimerkiksi tarkan hetken sille, kun auto tai pyykinpesukone menee rikki. Nämä ovat esimerkiksi tilanteita, joissa seuraavaa palkkapäivää ei ole aikaa odotella.

Löysitkö lennot unelmiesi matkakohteeseen hyvään hintaan, mutta pankkitilisi on eri mieltä? Pikavippi tarjoaa mahdollisuuden jännittävän loman toteuttamiseen.

Toisinaan monen tekijän summana laskut erääntyvät ennen kuin on rahaa niiden maksamiseen. Tämä on hyvä tilaisuus ottaa pikavippi käyttöön, jotta säästyt kalliilta huomautuskuluilta.

Arkilaina sopii hyödynnettäväksi myös jatkuvana luottona tavallisen kulutusluoton tapaan.

Valitse aina luotettava pikavippi

Blue Finance - Arkilaina - lainaa ilman vakuuksia - pikavippi - joustoluotto - lainaa heti - laina nopeasti

Luotontarjoajia on valtava määrä, joten oikean tahon valitseminen ei todellakaan ole helppo tehtävä. Tuotteet ja lainaehdot ovat monesti vaikeaselkoisia ja olet ehkä kuullut tarinoita siitä, miten epäselkeästi mainittujen todellisten korkojen vuoksi laskun loppusumma on tullut ikävänä yllätyksenä. 

Meillä Blue Financella tuotteet on hinnoiteltu selkeästi ja lainaehdot ovat hyvät. Haluamme, että lainan hakemisen lisäksi myös asiakkuus on meillä helppoa. Kirjautumalla sivuillemme pystyt milloin tahansa tarkistamaan lainasi tilan. Olemme kotimainen yritys, joten suomenkielisestä asiakaspalvelustamme saat myös tarvittaessa vastaukset mieltäsi askarruttaviin kysymyksiin. Haluamme erottua joukosta positiivisesti vastuullisena ja reiluna luotontarjoajana. 

Nykyään lainsäädäntö suojelee kuluttajaa paremmin, jonka ansiosta pikavippien korot pysyvät maltillisina. Tämän lisäksi me Blue Financella haluamme myös olla varmoja siitä, että asiakkaamme eivät ylivelkaannu, jonka vuoksi laskemme jokaiselle asiakkaalle henkilökohtaisesti sopivan lainasumman.

Pikavippi heti tilille Blue Financelta

Lainahakemuksen täyttäminen sivuillamme on ilmaista, helppoa ja vaivatonta. Hakemuksen tekeminen ei sido sinua vielä mihinkään. Tarvitset verkkoyhteyden lisäksi ainoastaan verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenteen ja muutaman minuutin aikaasi. Saat rahat tilillesi kahden arkipäivän kuluessa saatuasi myönteisen luottopäätöksen. Blue Financen pikavipit ovat koroiltaan kilpailukykyisiä ja lainaehdot ovat asiakkaalle hyvät. Pikavippi luottotiedottomalle ei valitettavasti ole mahdollinen. Tämä siksi, koska haluamme varmistua asiakkaamme maksukyvystä ja suojella ylivelkaantumiselta.

Asiakaspalvelumme on aina valmiina auttamaan sinua, mikäli sinulla herää mitä tahansa kysymyksiä palveluumme tai tuotteisiimme liittyen. Panostamme hyvään asiakaspalveluun, joka näkyy myös siinä, että käsittelemme hakemukset nopeasti.

Mistä pikavippi kannattaa ottaa?

Luotonantajia kannattaa hiukan vertailla ja valita vaihtoehdoista sellainen, joka palvelee omia tarpeitasi parhaiten. Suosittelemme tutustumaan lainan ehtoihin ja korkoon ennen lopullista luotontarjoajan valintaa. Me Blue Financella olemme hioneet pikavippimme koroiltaan kilpailukykyisiksi, sekä lainaehdoiltaan hyviksi ja asiakaslähtöisiksi. Kotimaisena yrityksenä ja yli 200 000 asiakkaan kokemuksella olemme luoneet suomalaiseen arkeen sopivat pikavipit. 

Pikavippiä harkitessa kannattaa myöskin tutustua Etelä-Suomen aluehallintoviraston listaan luotonantajista ja vertaislainavälittäjistä varmistuaksesi siitä, että harkitsemasi luotontarjoaja on oikein rekisteröity.

Meiltä sinun on mahdollista hakea yhdellä hakemuksella 100–500 euron suuruinen pikavippi kerrallaan. Myös useampi uusi pikavippi onnistuu. Sinulla siis saa olla useampi pikavippi samanaikaisesti, kuitenkin niin, että pikavippien yhteissumma ei ylitä 900 euroa.

Miten pikavippi maksetaan takaisin?

Laina-aika Blue Financella on neljä kuukautta ja lainasummasi jaetaan eriin tälle ajalle. Voit lyhentää lainaasi suuremmalla summalla, kuin mikä laskun kuukausierä on. Lainan voi maksaa myös pois milloin tahansa kokonaisuudessaan.

Laskun eräpäivää ei valitettavasti voi siirtää, mutta se on kuitenkin joustava. Suorituksesi ehtii kirjautua meille ajallaan, jos maksat sen seitsemän päivän sisällä eräpäivästä. Jos laskusi sattuisi erääntymään, niin voit vielä maksaa laskun huomautuslaskun tiedoilla. Mikäli myös huomautuslasku jää maksamatta, siirtyy lasku perintään automaattisesti. Tässä tapauksessa laskuun lisätään myös perintäkulut.

Laskusi ajantasaiset tiedot ovat aina tarkistettavissa verkkopalvelussamme. Täältä pystyt tarkistamaan laskun eräpäivän lisäksi muun muassa menneet ja tulevat maksut sekä lainasi tämänhetkisen saldon.

Sinun on mahdollista hakea 100–500 euron suuruinen pikavippi yhdellä hakemuksella.  Sinulla saa olla useampi pikavippi samanaikaisesti, kuitenkin niin, että lainojen yhteissumma ei ylitä 900 euroa.

Blue Finance - Arkilaina - lainaa ilman vakuuksia - pikavippi - joustoluotto - lainaa heti - laina nopeasti

Viisi syytä valita pikavippi

Pikavipit vastaavat nykypäivänä pankkien kulutusluottoja, sillä erotuksella, että pikavippi on mahdollista saada itselleen helpommalla ja nopeammalla hakemusprosessilla. Lainsäädäntö suojelee kuluttajaa nykyään paremmin, jonka ansiosta korot ovat maltilliset ja luotontarjoajista on tullut vastuullisempia. 

Pikavippihakemukseen ei tarvitse lähettää jälkikäteen liitteitä, eikä sinun tarvitse sopia henkilökohtaista tapaamista pankkivirkailijan kanssa, – riittää kun sinulla on nettiyhteys, -sekä verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenne tunnistautumiseen! 

Rahantarve ei useinkaan kysele aikaa tai paikkaa. Nopea pikavippi on apunasi silloin, kun palkkapäivään on liian pitkä aika. Pikavippi auttaa sinua myös silloin, kun auto hajoaa yllättäen tai kun sopivat lennot unelmiesi lomakohteeseen löytyvät juuri sillä hetkellä, kun olisi muitakin menoja. 

Halutessasi voit myös hyödyntää pikavippiä jatkuvana tavallisen kulutusluoton tapaan. Tällöin sinulla on aina pientä taloudellista pelivaraa, kun sille tulee tarve.

Tuotteidemme hinnoittelu on selkeää, eikä sinulle tule yllätyksiä sen suhteen mitä tulee maksettavaksi.Blue Financen Verkkopalvelu on apunasi vuorokauden ympäri, ja asiakaspalvelumme osaa tarvittaessa vastata kaikkiin kysymyksiin lainaasi liittyen.

Näin saat pikavipin

Lainahakemuksen tekeminen on maksutonta ja helppoa. Tarvitset muutaman minuutin, sekä verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenteen. Sinun ei tarvitse toimittaa jälkikäteen mitään liitteitä ja saat lainapäätöksen nopeasti. Hakemus on yksinkertainen täyttää ja se ohjaa sinua kohta kohdalta eteenpäin.

Valitset siis vain tarvitsemasi lainasumman, täytät verkkosivuillamme lainahakemuksen ja tunnistaudut: sitten odotat lainapäätöstä, joka saapuu tuossa tuokiossa. 

Pikavippi on myönnettävissä täysi-ikäiselle Suomen kansalaiselle, jolla on ollut vakituinen osoite Suomessa vähintään viimeisen kolmen vuoden ajan. Haluamme varmistaa asiakkaidemme takaisinmaksukyvyn, joten edellytämme säännöllisiä tuloja. Pikavippi ei ole mahdollinen, jos sinulla on maksuhäiriömerkintöjä.

Kannattaako hakea pikavippiä?

Pikavippi on nopea apu akuuttiin rahantarpeeseen. Toisin kuin aikanaan pikalainojen rantautuessa Suomeen, eivät niiden korot eroa merkittävästi enää pankkien kulutusluotoista. Pikavippi on siis täysin turvallinen lainamuoto. Kun haussa on pikavippi,  saat kuitenkin lainapäätöksen usein nopeammin kuin pankista. 

Jokaiselle tulee eteen tilanteita, joissa pankkitilin saldo ei juuri sillä hetkellä ole sopusoinnussa menojen kanssa. Yllättäviä kuluja tulee toisinaan kaikille. Näissä tilanteissa turvallisuuden tunnetta luo tieto siitä, että pikavippi on tarvittaessa käden ulottuvilla.

Meille Blue Financella tärkeitä arvoja ovat muun muassa luotettavuus, asiakaslähtöisyys ja kotimaisuus. Palvelumme kehitystyö tehdään Suomessa, jotta osaamme vastata suomalaisen arjen tarpeisiin. Hakemuksen tekeminen on täysin ilmaista, eikä se vielä sido mihinkään!

Blue Finance - Arkilaina - lainaa ilman vakuuksia - pikavippi - joustoluotto - lainaa heti - laina nopeasti

Näin haet lainaa

Valitse summa
Täytä hakemus
tunnistaudu
Lainapäätös
asiakasta
suomalainen
vuodesta

Yritys

Blue Finance Suomi Oy
Linnankatu 18, 20100 Turku

info@bluefinance.fi

Y-tunnus: 3105036-9

Huom! Osoitteessa ei ole asiakaspalvelupistettä.

Blue Finance on

   suomalainen
   rahoittanut arkea vuodesta 2011
    palvellut yli 200 000
   
asiakasta
    laajentanut toimintansa
   
 jo neljään maahan
    aina asiakaskokemus
   
edellä

Asiakaspalvelu

Ystävälliset asiakaspalvelijamme ovat täällä Sinua varten. Vastaamme puheluihin ja sähköposteihin arkisin klo 8–18.

060 0303 060

1,95€/min + pvm/mpm

Vieritä ylös