Blue Finance – yritysrahoitus

Arkilaina | Blue Finance

Satasen luksus-joulumenu

Joulu on jo ovella. Siispä laadimme sinulle joulumenun, josta sinun – eikä lompakkosi– tarvitse stressata.

Joulupöydän budjettisi neljälle hengelle on 100€

Jos ei jaksa viettää jouluaan keittiössä, tämä budjetti sallii myös eineksiin turvautumisen. Valmisruokiinkin voi kuitenkin lisätä ripauksen luksusta pienellä tuunauksella. Pistä pöytä koreaksi ja nauti joulusta yhdessä rakkaimpiesi kanssa!

Satasen luksusjoulumenu rakentuu näin:

Sitruunainen graavilohi
Punajuuri-vuohenjuustosalaatti paahdetuilla pinjansiemenillä
Smetanasilakat

Porkkanalaatikko sahramilla
Imelletty perunalaatikko
Juustoinen lantturuukku
Pestokuorrutettu kinkku

Glögi-piparijuustokakku

Kaupasta tarvitset:

– 300g lohifileetä
– 1 sitruuna
– Neljä punajuurta
– Tuoretta tilliä
– 1 pkt vuohenjuustoa
– 1 pss pinjansiemeniä
– 200g silakkafileitä
– 1 prk smetanaa
– 1 plo väkiviinaetikkaa
– 1 pss ruisnappeja
– 1 porkkanalaatikko (500g)
– 1 pss sahramia
– 1 appelsiini
– 1 valkosipuli
– 1 prk sinappia
– 800 g jauhoisia perunoita
– 500 g lanttuja
– 1 pss juustoraastetta
– 1 pss sinihomejuustomurua
– 1 pieni kinkku (max. 1,5kg)
– 1 prk punaista pestoa
– 1 pss parmesaaniraastetta
– 1 pss pakasteherneitä
– 1 pkt pekonikuutioita
– 4 dl Kermaa
– 1 pkt Piparkakkuja
– 1 pkt voita (250 g)
– 300g maustamatonta tuorejuustoa
– 200g valkosuklaata
– 1 dl tomusokeria
– 4 kpl liivatelehteä
– 1 plo glögitiivistettä
– Muskottipähkinää
– Inkivääriä
– Piparkakkumaustetta
– Timjamia
– Rosmariinia

Ohjeet

  1. Huuhdo lohi vedellä. Poista tarvittaessa ruodot ja evät.
  2. Sekoita suola ja sokeri. Ripottele seos kalan pinnalle. Pese sitruuna huolellisesti ja raasta sen kuori kalan päälle.
  3. Kääri leivinpaperiin ja laita vielä muovipussiin. Asettele kevyt paino kalan päälle. Anna graavautua jääkaapissa pari vuorokautta.
  4. Pyyhi kalan pinta. Leikkaa ohuiksi, nahattomiksi viipaleiksi. Koristele tuoreella tillillä. Purista halutessasi sitruunan mehu kalan päälle ennen tarjoilua.

Sitruunainen graavilohi

300 g lohifileetä
1 rkl karkeaa merisuolaa
1/2 tl sokeria
1 sitruuna
(Tuoretta tilliä)

Punajuuri-vuohenjuustosalaatti paahdetuilla pinjansiemenillä

4 punajuurta
1 pkt vuohenjuustoa (200g)
Oliiviöljyä
Suolaa ja mustapippuria
1 pss pinjansiemeniä (180g)
(Tuoreita yrttejä)

Ohjeet

  1. Kuori punajuuret, keitä kypsiksi ja anna jäähtyä.
  2. Leikkaa punajuuret kuutioiksi ja mausta ne öljyllä, suolalla ja pippurilla.
  3. Paahda pinjansiemeniä miedolla lämmöllä pannulla, kunnes niiden pinta hieman ruskistuu.
  4. Leikkaa vuohenjuustosta paksuhkoja ja paista niitä molemmin puolin kuumalla pannulla niin, että juuston pinta muuttuu rapeaksi.
  5. Asettele punajuurikuutiot tarjolle, lisää kuuma vuohenjuusto ja ripottele vielä päälle paahdettuja pinjansiemeniä.
  6. Koristele halutessasi tuoreilla yrteillä.

Ohjeet

  1. Paista pekonikuutiot kuumalla pannulla rapeiksi.
  2. Kaada herneet pannulle ja sekoita hyvin.
  3. Anna paahtua hetki.
  4. Mausta oliiviöljyllä ja suolalla.

Pannulla paahdetut pekoniherneet

1 pss pakasteherneitä
1 pkt pekonikuutioita
Oliiviöljyä
Suolaa

Smetanasilakat

200g silakkafileitä
Etikkaliemi
1,5 dl vettä
0,5 dl väkiviinaetikkaa
1/4 dl sokeria
0,5 rkl suolaa
Rosepippuria
Kastike
1 prk smetanaa
0,5 dl tuoretta tilliä
1 rkl sinappia
1 valkosipulin kynsi

Ohjeet

  1. Poista silakkafileistä nahka tai leikkaa nahalliset fileet pitkittäin kahteen osaan.
  2. Kypsytä silakkafileitä etikkaliemessä jääkaapissa muutaman tunnin ajan.
  3. Valmista sillä välin valitsemasi kastike. Sekoita ainekset keskenään. Anna maustua jääkaapissa.
  4. Valuta fileet huolellisesti siivilässä ja yhdistä sitten silakkafileet ja kastike. Anna maustua jääkaapissa seuraavaan päivään.
  5. Nauti ruisnappien päällä.

Ohjeet

  1. Kaada laatikko kulhoon.
  2. Purista appelsiinista 3 rkl mehua.
  3. Sekoita appelsiinimehu ja sahrami keskenään, ja lisää sitten laatikon joukkoon.
  4. Painele seos paistovuokaan ja tee pintaan kuvioita haarukalla.
  5. Kuumenna noin 120-asteisessa uunissa noin 45 minuuttia.

Porkkanalaatikko sahramilla

500g valmista porkkanalaatikkoa
3 rkl appelsiinimehua
1 pss sahramia

Imelletty perunalaatikko

800 g jauhoisia perunoita
1,5 rkl vehnäjauhoja
1 rkl voita
3,5 dl täysmaitoa
1 tl suolaa
1 rkl siirappia  

Ohjeet

  1. Keitä perunat kuorineen suolattomassa vedessä täysin kypsiksi. Kuori perunat kuumina. Survo ne huolella ja ripottele pinnalle vehnäjauhot. Mikäli seos on erityisen kuiva, lisää hiukan keitinvettä. Sekoita. Anna survoksen imeltyä lämpimässä paikassa kannen alla. Perunasurvoksen tulisi olla 55 – 60 -asteista. Imellytys kestää n. 5 tuntia.
  2. Kun seos on löystynyt ja maistuu imelältä, lisää voi, maito ja suola. Sekoita joukkoon hieman siirappia, jos haluat lisää makeutta.
  3. Kaada seos voideltuun uunivuokaan. Jätä vuoka hieman vajaaksi, sillä ruoka kiehuu helposti yli.
  4. Paista perunalaatikkoa 150 – 175 asteessa noin kaksi tuntia.

Ohjeet

  1. Kuori lantut ja leikkaa ohuiksi viipaleiksi.
  2. Hienonna sinihomejuusto tai käytä valmiiksi murennettua sinihomejuustoa.
  3. Lado lantut voideltuun korkeaan (noin 10 cm) kannelliseen uunivuokaan kerroksittain juustoraasteen, murennetun sinihomejuuston ja mausteiden kanssa.
  4. Juustoja tulee kolmeen kerrokseen ja lanttuja neljään. Ruukun pohjimmaisena ja päällimäisenä on siis lanttukerros.
  5. Kaada vuokaan ruokakerma.
  6. Kypsennä 175-asteisen uunin alatasolla kannen alla noin tunti.
  7. Ota kansi pois päältä ja ripottele pinnalle juustoraaste.
  8. Kypsennä edelleen noin tunti ilman kantta.
  9. Anna vetäytyä hetken aikaa kannen alla ennen tarjoilua.

Juustoinen lantturuukku

0,5 lanttuja
1 dl juustoraastetta (esim. mozzarella)
60g sinihomejuustoa
suolaa
mustapippuria
timjamia
rosmariinia
2 dl kermaa

Kinkku pesto-kuorrutteella

Kinkku
Punaista pestoa
Parmesaania

Ohjeet

  1. Paista kinkku ohjeen mukaan.
  2. Levitä kinkun päälle pestoa, ripottele päälle parmesaanijuustoraastetta.
  3. Kuorruta 250-asteisessa uunissa kunnes pinta on kauniin värinen.

Ohjeet

  1. Koristeluun valkosuklaata
  2. Jauha piparit hienoksi esim. murskaamalla ne puhtaassa pakastepussissa, kaulimella päältä painaen. Sulata voi ja sekoita siihen piparimuru. Pingota leivinpaperi irtopohjavuoan (Ø 22 cm) reunan ja pohjan väliin. Painele keksimuru tiiviisti vuoan pohjalle. Siirrä piparkakkupohja jääkaappiin odottamaan. Valmista valkosuklaamousse. Vatkaa kerma vaahdoksi. Notkista tuorejuusto. Paloittele valkosuklaa ja sulata se vesihauteessa. Yhdistä kermavaahto, tuorejuusto ja valkosuklaa. Mausta seos sokerilla.
  3. Liota mousseen tulevia liivatelehtiä kylmässä vedessä viisi minuuttia. Kuumenna sitruunamehu kattilassa ja nosta pois liedeltä. Purista liivatelehdistä ylimääräinen vesi pois. Liuota liivatteet kuumaan sitruunamehuun. Anna liivateseoksen jäähtyä hetki. Sekoita se muihin mousseaineksiin ohuena nauhana. Levitä ja tasoita mousse piparkakkupohjalle.
  4. Nosta juustokakku jääkaappiin muutamaksi tunniksi hyytymään.
  5. Liota kiillettä varten liivatelehtiä kylmässä vedessä viitisen minuuttia. Yhdistä glögitiiviste ja vesi. Mittaa 0,5 dl glögitiiviste-vesi-seosta kattilaan. Kuumenna se kiehuvaksi, ja nosta kattila pois liedeltä. Purista liivatelehdistä ylimääräinen neste pois ja liuota liivatteet kuumaan nesteeseen.
  6. Lisää liivateseokseen loput 2 ½ dl glögitiiviste-vesi-seosta. Anna seoksen jäähtyä haaleaksi ja valuta se varovasti valkosuklaamoussen päälle. Peitä kakku ja nosta se jääkaappiin hyytymään 4–5 tunniksi tai yön yli. Säilytä glögijuustokakku ennen ja jälkeen tarjoilun jääkaapissa.
  7. Koristele glögijuustokakku rouhitulla valkosuklaalla.

Piparkakku-glögijuustokakku

Glögijuustokakun piparkakkupohja
200 g piparkakkuja
100 g voita
Valkosuklaamousse
2 dl kuohukermaa
300 g tuorejuustoa (maustamatonta, ei kevyttä)
150 g valkosuklaata
1 dl tomusokeria
1 tl vaniljasokeria
4 kpl liivatelehteä
2 rkl sitruunamehua
Glögikiille
3 kpl liivatelehteä
2 dl glögitiivistettä
1 dl vettä

ARKILAINA

LAINAA JOULUOSTOKSIA VARTEN

KATSO HINTA!

Lainan korko 5,38 €
Tilinhoitomaksu 5,00 €
YHTEENSÄ 110,38 €
HAE LAINAA
Vuosikorko 19,90 %
Todellinen vuosikorko 47,77 %

Lainan takaisimaksuaika on enintään 4kk
Lainan korko 10,60 €
Tilinhoitomaksu 5,00 €
YHTEENSÄ 215,60 €
HAE LAINAA
Vuosikorko 19,90 %
Todellinen vuosikorko 34,48 %

Lainan takaisimaksuaika on enintään 4kk
Lainan korko 15,82 €
Tilinhoitomaksu 5,00 €
YHTEENSÄ 320,82 €
HAE LAINAA
Vuosikorko 19,90 %
Todellinen vuosikorko 30,27 %

Lainan takaisimaksuaika on enintään 4kk
Lainan korko 21,01 €
Tilinhoitomaksu 5,00 €
YHTEENSÄ 426,01 €
HAE LAINAA
Vuosikorko 19,90 %
Todellinen vuosikorko 28,20 %

Lainan takaisimaksuaika on enintään 4kk
Lainan korko 26,27 €
Tilinhoitomaksu 6,00 €
YHTEENSÄ 532,27 €
HAE LAINAA
Vuosikorko 19,90 %
Todellinen vuosikorko 27,96 %

Lainan takaisimaksuaika on enintään 4kk
bluefinance-joulu

Arkilainan myöntämisen ehdot

Blue Finance on vastuullinen luotonmyöntäjä, ja meille on tärkeää, että taloutesi säilyy tasapainossa jatkossakin. Kun saamme lainahakemuksesi, teemme luottopäätöksen, jonka pohjalta myönnetty summa maksetaan tilillesi.

Voit saada Arkilainaa, jos

    sinulla ei ole maksuhäiriöitä
    olet vähintään 18-vuotias
    sinulla on säännölliset tulot
    vakituinen osoitteesi on
   
Suomessa

Näin haet lainaa

Valitse summa
Täytä hakemus
tunnistaudu
Lainapäätös
asiakasta
suomalainen
vuodesta

Yritys

Blue Finance Suomi Oy
Linnankatu 18, 20100 Turku

info@bluefinance.fi

Y-tunnus: 3105036-9

Huom! Osoitteessa ei ole asiakaspalvelupistettä.

Blue Finance on

   suomalainen
   rahoittanut arkea vuodesta 2011
    palvellut yli 200 000
   
asiakasta
    laajentanut toimintansa
   
 jo neljään maahan
    aina asiakaskokemus
   
edellä

Asiakaspalvelu

Ystävälliset asiakaspalvelijamme ovat täällä Sinua varten. Vastaamme puheluihin ja sähköposteihin arkisin klo 10–15.

060 0303 060

1,95€/min + pvm/mpm

Vieritä ylös