Blue Finance – yritysrahoitus

Arkilaina | Blue Finance

Blue Finance Oy siirtää kuluttajaliiketoimintansa 16.3.2021 alkaen Blue Finance Suomi Oy:lle

Blue Finance Oy siirtää kuluttajaliiketoimintansa 16.3.2021 alkaen Blue Finance Suomi Oy:lle

Osana konserninsisäistä järjestelyä Blue Finance Oy siirtää kuluttajaluottoliiketoimintansa 16.3.2021 alkaen Blue Finance Suomi Oy:lle.

Muutoksen toteuttamiseksi Blue Finance Oy on 16.3.2021 siirtänyt kaikki lainasopimukset kaikkine oikeuksineen ja velvollisuuksineen Blue Finance Suomi Oy:lle. Lainasopimukseen liittyvien henkilötietojenne vastaava rekisterinpitäjä on Blue Finance Suomi Oy. Blue Finance Oy on valtuuttanut Blue Finance Suomi Oy:n käsittelemään henkilötietojanne puolestaan.

Laskuille päivittyvä uusi maksunsaaja on Blue Finance Suomi Oy.

Muutos ei vaikuta asiakkaidemme asemaan, oikeuksiin tai velvollisuuksiin. Tilinumero pysyy myös ennallaan. Asiakaspalvelun puhelinnumerot ja muut yhteystiedot säilyvät myös ennallaan. Muutos ei edellytä toimenpiteitä asiakkailtamme.

Jos sinulla on kysyttävää muutokseen liittyen, voit olla yhteydessä asiakaspalveluumme. Asiakaspalvelumme vastaa puheluihin ja sähköposteihin arkisin klo 8–18.

Asiakaspalvelun tavoitat puhelinnumerosta 060 0303 060 (1,95€/min + pvm/mpm) tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info@bluefinance.fi.

Blue Finance Oy ja Blue Finance Suomi Oy

TUOREIMMAT ARTIKKELIT

Blue Finance - Pienen budjetin joulu
Blue Finance
Blue Finance

Pienen budjetin joulu

Pienen budjetin joulu Joulu kolkuttaa jo ovella. Vuoden tärkeintä juhlaa on ihana odottaa – joulutunnelma lisääntyy, kun pääsee avaamaan joulukalenteria, koristelemaan kotiaan ja ostelemaan lahjoja läheisille. Joulu tietää kuitenkin yhä useammin myös rahanmenoa – ja niinpä ikimuistoisen joulun jälkeen odottavat harmaat ajat. Upean joulun järjestämisen ei kuitenkaan tarvitse maksaa maltaita, vaan pienemmälläkin budjetilla selviää.  1.

Lue lisää »
Blue Finance puskuri
Blue Finance
Blue Finance

Kasvata puskuria ja suojaa itsesi taloudellisilta kolhuilta

Kasvata puskuria ja suojaa itsesi taloudellisilta kolhuilta Elätkö ”se mikä tulee se myös menee” -asenteella? Törsäilet siis ilman sen kummempia murheita siitä, mitä huominen tuo tullessaan. Aina voi kuitenkin tapahtua jotakin yllättävää: pesukone saattaa mennä rikki tai sähkölasku tuplaantua. Kuinka olet varautunut tällaisiin elämän pieniin yllätyksiin? Jos pankkitili on jo valmiiksi nollilla, voi tilanne tuntua

Lue lisää »
Blue Finance - kuluta vähemmän
Blue Finance
Blue Finance

Kuluta vähemmän – säästät myös luontoa

Kuluta vähemmän – säästät myös luontoa Päivittäin saamme lukea uutisia siitä, kuinka ilmastonmuutos etenee, luonnonkatastrofit lisääntyvät ja eläinlajit kuolevat sukupuuttoon. Silti elämme yhteiskunnassa, joka tekee jatkuvan ylikuluttamisen – ja samalla ympäristön kuormittamisen – äärimmäisen helpoksi. Teemme siis arjessamme toistuvasti valintoja, jotka ovat haitaksi niin kukkarolle kuin maapallon tulevaisuudellekin. Jokainen meistä voi kuitenkin opetella kuluttamaan järkevämmin ja ympäristöystävällisemmin. 

Lue lisää »
Vieritä ylös