Blue Finance – yritysrahoitus

Arkilaina | Blue Finance

Blue Finance - Arkilaina - lainaa ilman vakuuksia - pikavippi - joustoluotto - lainaa heti - laina nopeasti

Kymmenen syytä valita Blue Finance

Kymmenen syytä valita Blue Finance

Blue Finance - Arkilaina - lainaa ilman vakuuksia - pikavippi - joustoluotto - lainaa heti - laina nopeasti

Tänä vuonna on vierähtänyt jo kymmenen vuotta siitä, kun Blue Finance perustettiin. Tähän mennessä olemme helpottaneet yli 200 000 asiakkaan arkea myöntäen lainaa silloin, kun sitä on tarvittu. Kymmenen vuoden kokemuksella uskommekin jo tuntevamme asiakkaamme ja kehitämmekin palveluitamme juuri suomalaiseen arkeen sopiviksi. Emme siis jämähdä, vaan pidämme jatkossakin kehityksen rattaat käynnissä hioen palveluistamme entistäkin parempia. Juhlavuoden kunniaksi kokosimme kymmenen syytä valita Blue Finance – nyt ja jatkossa!

1. sujuva prosessi

Unohda monimutkaiset lainahakemukset ja päiväkausien selvittelytyö. Me ymmärrämme, että rahat pitää useimmiten saada käyttöön silloin, kun rahaa tarvitsee. Siksi turvaudumme uusimpaan teknologiaan, jonka avulla saat luottopäätöksen 2-3 arkipäivän kuluttua hakemuksen täyttämisen jälkeen.

2. helppous

Mielestämme raha-asiat ovat lopulta aika suoraviivaisia, joten asiointi on kanssamme helppoa niin uusille kuin vanhoillekin asiakkaille. Mikä tahansa asiasi onkaan, tavoitteenamme on, että saat sen hoidettua muutamalla klikkauksella.

3. kotimaisuus

Olemme kotimainen toimija ja pääkonttorimme sijaitsee Suomen Turussa. Maksamme siis veromme Suomeen ja olemme siitä ylpeitä.

4. luotettavuus

Teemme aina sen, minkä lupaamme ja asiakkaanamme voit luottaa meihin. Voit olla varma esimerkiksi siitä, että noudatamme toiminnassamme tunnollisesti toiminnallemme asetettuja lakeja ja säädöksiä.

5. monipuolisuus

Meillä on laaja valikoima erilaisia luottotuotteita erilaisiin tarpeisiin. Tämän ansiosta voit valita juuri tarpeeseesi sopivan lainan ja tiedät, että selvät sen takaisinmaksusta.

6. digitaalisuus

Ei inhimillisiä virheitä! Hyödynnämme laajasti erilaisia digitaalisia ratkaisuita, jotka auttavat meitä palvelemaan asiakkaitamme paremmin. Tavoitteenamme on olla edelläkävijä tällä saralla.

7. asiakaslähtöisyys

Ilman asiakkaita emme olisi olemassa. Kaikkea tekemistämme ohjaa asiakaskokemus ja kuuntelemme asiakkaidemme tarpeita herkällä korvalla.

8. riippumattomuus

Olemme täysin itsenäinen toimija ja haluamme pysyä sellaisena. Juurikin riippumattomuutemme ansiosta voimme keskittyä sataprosenttisesti asiakkaidemme tarpeisiin.

9. ammattimaisuus

Panostamme henkilöstömme säännölliseen kouluttamiseen, minkä ansiosta voit olla luottaa siihen, että raha-asiasi ovat hyvissä käsissä.

10. vastuullisuus

Meille on tärkeää, että jokaisen asiakkaamme talous pysyy tasapainossa jatkossakin. Sen vuoksi emme myönnä asiakkaillemme kohtuuttoman suuria lainoja. Haluamme auttaa asiakkaitamme arjessa myös jakamalla aktiivisesti erilaisia vinkkejä taloudellisen tasapainon löytämiseksi.

TUOREIMMAT ARTIKKELIT

Blue Finance - kuluta vähemmän
Blue Finance
Blue Finance

Kuluta vähemmän – säästät myös luontoa

Kuluta vähemmän – säästät myös luontoa Jos sinulla ei ole omaa mökkiä, jollakin tuttavalla tai sukulaisellasi aivan varmasti on. Tiedustele, pääsisitkö nauttimaan mökkeilystä pariksi päiväksi esimerkiksi tekemääsi työtä vastaan. Mökillä riittää puutarhahommia ja polttopuiden pilkkomista aivan varmasti ja mökin omistaja on taatusti iloinen saamastaan ilmaisesta avusta. Tarvitsetko autoa? Yksi ilmaston lämpenemisen juurisyistä on fossiilisten polttoaineiden

Lue lisää »
Blue Finance
Blue Finance
Blue Finance

Kiva kesäloma kevyin kustannuksin – 10 vinkkiä kesäloman viettoon

Kesäloma on iloinen asia, mutta se aiheuttaa myös paineita. Lomalla tekee mieli irrottautua arjesta ja palkita itsensä vuoden aikana tehdystä kovasta työstä. Aina kesälomalla ei kuitenkaan tarvitse törsätä koko talven säästöjä, sillä unohtumattomia kesälomakokemuksia syntyy myös täysin ilmaiseksi tai pikkurahalla. Tässä blogissa jaamme 10 vinkkiä kesäloman viettoon kevyin kustannuksin niin, että saat pidettyä taloutesi tasapainossa

Lue lisää »
Blue Finance - inflaatio
Blue Finance
Blue Finance

Kuinka pitää kulut kurissa, kun hinnat nousevat?

Kautta aikojen taloudessa on ollut suhdannevaihteluita. Markkinoiden aaltoiluun ei tavallinen kuluttaja välttämättä edes kiinnitä huomiota, mutta inflaation vaikutusta on kenenkään vaikea olla huomaamatta. Inflaatio tarkoittaa rahan ostovoiman heikkenemistä sekä siitä aiheutuvaa hintojen nousua. Inflaation myötä rahan ostovoima alenee, eikä samalla rahamäärällä saa enää ostettua yhtä paljon tuotteita, palveluja tai työtä kuin aikaisemmin ja näin ollen

Lue lisää »
Vieritä ylös