Blue Finance – yritysrahoitus

Arkilaina | Blue Finance

Blue Finance - Arkilaina - lainaa ilman vakuuksia - pikavippi - joustoluotto - lainaa heti - laina nopeasti

Kymmenen syytä valita Blue Finance

Kymmenen syytä valita Blue Finance

Blue Finance - Arkilaina - lainaa ilman vakuuksia - pikavippi - joustoluotto - lainaa heti - laina nopeasti

Tänä vuonna on vierähtänyt jo kymmenen vuotta siitä, kun Blue Finance perustettiin. Tähän mennessä olemme helpottaneet yli 200 000 asiakkaan arkea myöntäen lainaa silloin, kun sitä on tarvittu. Kymmenen vuoden kokemuksella uskommekin jo tuntevamme asiakkaamme ja kehitämmekin palveluitamme juuri suomalaiseen arkeen sopiviksi. Emme siis jämähdä, vaan pidämme jatkossakin kehityksen rattaat käynnissä hioen palveluistamme entistäkin parempia. Juhlavuoden kunniaksi kokosimme kymmenen syytä valita Blue Finance – nyt ja jatkossa!

1. sujuva prosessi

Unohda monimutkaiset lainahakemukset ja päiväkausien selvittelytyö. Me ymmärrämme, että rahat pitää useimmiten saada käyttöön silloin, kun rahaa tarvitsee. Siksi turvaudumme uusimpaan teknologiaan, jonka avulla saat luottopäätöksen 2-3 arkipäivän kuluttua hakemuksen täyttämisen jälkeen.

2. helppous

Mielestämme raha-asiat ovat lopulta aika suoraviivaisia, joten asiointi on kanssamme helppoa niin uusille kuin vanhoillekin asiakkaille. Mikä tahansa asiasi onkaan, tavoitteenamme on, että saat sen hoidettua muutamalla klikkauksella.

3. kotimaisuus

Olemme kotimainen toimija ja pääkonttorimme sijaitsee Suomen Turussa. Maksamme siis veromme Suomeen ja olemme siitä ylpeitä.

4. luotettavuus

Teemme aina sen, minkä lupaamme ja asiakkaanamme voit luottaa meihin. Voit olla varma esimerkiksi siitä, että noudatamme toiminnassamme tunnollisesti toiminnallemme asetettuja lakeja ja säädöksiä.

5. monipuolisuus

Meillä on laaja valikoima erilaisia luottotuotteita erilaisiin tarpeisiin. Tämän ansiosta voit valita juuri tarpeeseesi sopivan lainan ja tiedät, että selvät sen takaisinmaksusta.

6. digitaalisuus

Ei inhimillisiä virheitä! Hyödynnämme laajasti erilaisia digitaalisia ratkaisuita, jotka auttavat meitä palvelemaan asiakkaitamme paremmin. Tavoitteenamme on olla edelläkävijä tällä saralla.

7. asiakaslähtöisyys

Ilman asiakkaita emme olisi olemassa. Kaikkea tekemistämme ohjaa asiakaskokemus ja kuuntelemme asiakkaidemme tarpeita herkällä korvalla.

8. riippumattomuus

Olemme täysin itsenäinen toimija ja haluamme pysyä sellaisena. Juurikin riippumattomuutemme ansiosta voimme keskittyä sataprosenttisesti asiakkaidemme tarpeisiin.

9. ammattimaisuus

Panostamme henkilöstömme säännölliseen kouluttamiseen, minkä ansiosta voit olla luottaa siihen, että raha-asiasi ovat hyvissä käsissä.

10. vastuullisuus

Meille on tärkeää, että jokaisen asiakkaamme talous pysyy tasapainossa jatkossakin. Sen vuoksi emme myönnä asiakkaillemme kohtuuttoman suuria lainoja. Haluamme auttaa asiakkaitamme arjessa myös jakamalla aktiivisesti erilaisia vinkkejä taloudellisen tasapainon löytämiseksi.

TUOREIMMAT ARTIKKELIT

Blue Finance - Pienen budjetin joulu
Blue Finance
Blue Finance

Pienen budjetin joulu

Pienen budjetin joulu Joulu kolkuttaa jo ovella. Vuoden tärkeintä juhlaa on ihana odottaa – joulutunnelma lisääntyy, kun pääsee avaamaan joulukalenteria, koristelemaan kotiaan ja ostelemaan lahjoja läheisille. Joulu tietää kuitenkin yhä useammin myös rahanmenoa – ja niinpä ikimuistoisen joulun jälkeen odottavat harmaat ajat. Upean joulun järjestämisen ei kuitenkaan tarvitse maksaa maltaita, vaan pienemmälläkin budjetilla selviää.  1.

Lue lisää »
Blue Finance puskuri
Blue Finance
Blue Finance

Kasvata puskuria ja suojaa itsesi taloudellisilta kolhuilta

Kasvata puskuria ja suojaa itsesi taloudellisilta kolhuilta Elätkö ”se mikä tulee se myös menee” -asenteella? Törsäilet siis ilman sen kummempia murheita siitä, mitä huominen tuo tullessaan. Aina voi kuitenkin tapahtua jotakin yllättävää: pesukone saattaa mennä rikki tai sähkölasku tuplaantua. Kuinka olet varautunut tällaisiin elämän pieniin yllätyksiin? Jos pankkitili on jo valmiiksi nollilla, voi tilanne tuntua

Lue lisää »
Blue Finance - kuluta vähemmän
Blue Finance
Blue Finance

Kuluta vähemmän – säästät myös luontoa

Kuluta vähemmän – säästät myös luontoa Päivittäin saamme lukea uutisia siitä, kuinka ilmastonmuutos etenee, luonnonkatastrofit lisääntyvät ja eläinlajit kuolevat sukupuuttoon. Silti elämme yhteiskunnassa, joka tekee jatkuvan ylikuluttamisen – ja samalla ympäristön kuormittamisen – äärimmäisen helpoksi. Teemme siis arjessamme toistuvasti valintoja, jotka ovat haitaksi niin kukkarolle kuin maapallon tulevaisuudellekin. Jokainen meistä voi kuitenkin opetella kuluttamaan järkevämmin ja ympäristöystävällisemmin. 

Lue lisää »
Vieritä ylös